Friday, October 5, 2007

Desperat...?

Jag är ingen plugghäst, jag är bara extremt desperat. Jag gick fan upp för snart en halvtimme sedan med andra ord klockan sex. Jag måste fan få en tidig start på dagen så jag får pluggat så mycket som möjligt. Får väl bara se efter dagens slut hur det hela artat sig.

Nä skall väl ta och börja plugga då, nollsju:nollsex.

God, klockan är nollåtta:nollett och jag har nu en halv sida kvar av termer att skriva av i The Film Experience sen är jag klar med den biten. Efter de har jag bara kvar att titta på en film, skriva en sida om min filmupplevelse och läsa hela Fans Bloggers And Gamers som jag alltid skriver Fans Gamers And Bloggers av någon anledning. Frågan är ju hur bra det kommer gå på tentan, antagligen jävligt skit. Efter tentan så får man väl börja möblera och ha sig i lägenheten så det blir klart någon gång, har ju lite saker att införskaffa så som ett skrivbord, ordentliga kuddar till kökssoffan för de jag köpte igår var för pluttriga, gardiner till fönsterna, vilket jag iofs redan titta ut en meter vara och nu gäller det bara att pappa skall orka sy de också. Vad mer ? Jo sätta upp planscher, spegel och annat krafs.
* Note to self - Köp aldrig mer Ica Havrekuddar, de smarkar riktigt jävla äckligt.
Nåväl, back to pluggandet. Nollåtta:fjorton.

Fan va jag är duktig, har kanske väckt grannarna med lite förspel med DevilDriver - Devil's Son och Swinging The Dead sedan lite Frank Sinatra när man glatt stod och små dansade medan man diskade, har iofs inte torkat skiten än men det får självtorka eller något. Eller så tar jag det sen, fan klockan är nollåtta:fyrtiosju och jag har fan snart varit uppe i 3 timmar, pluggat och diskat. Det är fan inte illa.

Fyfan äntligen var man klar, efter drygt 9 sidor av små jävla fackengelsktext så har jag lyckats skriva ner allt förhand I might ad och det blev 20 sidor handskriven text på svenska. My good jag är så less på
The Film Experience så det finns fan inte. Jag har hållt på sedan i måndags och kämpat verkligen med dessa jävla sidor, dammit jag är trött. *Pust* Nu har jag bara kvar att titta på en film och läsa drygt 250 sidor på eng tills imorgon klockan ett ungefär. Klockan är nu, nollnio:sexton. Skall ta mig en liten paus.

Vill egentligen gå och lägga mig en stund men gör jag det kommer jag inte gå upp igen. Risken är att jag sover i ett par timmar och inte kanske typ 30 min som då tanken var att man skulle göra från början. Ett faktum är ju att det luktar rök i lägenheten och nu har jag kännt det även om jag varit här inne ett tag, man brukar ju vänja sig men insåg nyss att fläktens filter stinker som fan.

Det blir nog fan en liten sleep på den här en då, klockan är trots allt bara tio:fjorton.

Det blev en go och lång naap på drygt två timmar, nu är klockan tolv:nollsju.

1 comment:

Anonymous said...

Heh, du behöver ju inte sitta o rulla tummarna iaf.
Först nu har jag vaknat, men nu ska jag iväg o plugga ett tag. Vi höres, ha en bra dag!