Saturday, October 6, 2007

Shallow And Pedantic Med Vikten Av Estetik...

Har två saker att ta upp var av en må anses stötande och jobbigt men det skiter jag i, det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Satt och tittade på Twin Peaks och blickade stundtals gånger över till den tomma bokhyllan som står till höger om mig och funderar på om det inte hade varit riktigt snyggt eller åtminstone estetiskt tilltalande att sitta i den död. Lite som en av de bilder jag ritat. Det hade liksom hintat till det hela och det skulle kännas bra på något sätt. Det är en av de saker jag tänker på att det måste visas ganska grafiskt att det var medvete och framför allt skall det vara estetiskt tilltalande och inte så gory osv. för sånt är bara oerhört jobbigt.

Det känns viktigt för mig att framföra något och inte bara lämna ett stort tomrum med frågor osv. även om det hade varit lite mig också då jag gillar att vara lite utav en enigma, problemet är bara att risken för att något skulle tolkas fel är stor och det vill jag inte skall ske. Dessutom så skulle det vara oerhört grymt att bara lämna detta liv utan någon som helst förklaring. Har även ganska länge på att skriva något slags testamente just bara för att man vet fan aldrig när man skulle lyckas gå och dö, vad fan som helst skulle kunna hända och då vill jag att allt skall vara klart så att mina sista önskningar går igenom.

Något som stör mig lite eller så är att jag bestämt att ha lite skägg och inte raka mig just bara för att någon kommenterade att de tyckte det var snyggt. Framtills dess hade jag bara inte rakat mig och nu så kör jag med lite skägg, ännu en gång. Även om jag vet att det inte riktigt passar fullt ut med helskägg än då det är lite väl glest på vissa ställen men man blir glad ändå av sådana kommentarer och man ser sig i spegeln och gillar de man ser. Hence, shallow and pedantic. Gillar ordet verkligen ordet hence.
- Jag vill knulla, la la la...

No comments: