Wednesday, October 31, 2007

My Head Hurts...

Mitt huvud värker, jag mår lite illa och jag är verkligen bara helt jävla tappad när det gäller att förstå vafan folk menar med "New Hollywood" & "New Hollywood". Pengar sugs ur mig hela tiden, nyss var det 2000 som gick åt till TV-Licensen. Hade säkert kunnat skita i den men då kan det bli värre och orka få en snigel på ögat. Dumma Elsaesser, man fattar ju fan inte va han vill ha fram i sin jävla text.

Jag har verkligen ont i mitt huvud och jag har ju fan försökt och plugga och läsa och gjort det hyffsat eller mycket bättre än när jag inte alls läste men jag orkar bara inte... Är bara fan helt jävla slut, vill typ gå och lägga mig men vet inte om jag skulle somna eller snarare vet inte om jag skulle sova natten igenom. Tror inte jag kommer få läst något mer nu heller vilket stör mig.

Vill bara såå ta en snabb titt men borde fan kunna hålla mig lite längre, varför detta jävla intresse ? Varför så jävla nyfiken och varför detta jävla katt och råtta lek ? Kan någon inte bara förklara mitt liv för mig ? Jag mår illa...

No comments: