Monday, October 15, 2007

Den Är Här...

Äntligen ! Min Älskling är här ! Jag är nu en stolt ägare av Kvinnofängelset-Boxen. Det är fortfarande jäävligt rörigt i vardagsrummet som ni kan se på en bild nedan. Men det kommer bli bättre, skall få upp samma gardiner jag har i köket bara måste införskaffa mig någon hållare samt lite längre gardinstänger. Det kommer bli en fet lägenhet när väl allt är på plats och allt sitter uppe på väggen. Måste få upp lite tavlor också, fast kanske borde vänta med de ifall man ändå skall dra ner tapeterna. Jaja får se vad som sker.

Bara så folket vet så kommer marathonet köras igång snart så vill man vara med så får man säga till för jävlar vad det kommer tittas på KF de närmaste veckorna / månaderna. Kommer antagligen vara ganska anti-social med resten av folket som inte tittar på det men de får ni fan ta,
hur länge man väntat och äntligen har en av de stora drömmarna uppfyllts. Materialism är fan vackert !

Det är fan riktigt good times just nu, skall iofs dra mig till skolan väldig snart. Börjar femton:femton och min vagn går om tio minuter och jag kan fortfarande vara kvar hemma, otroligt nice. Happy Pappy ?!

Det här skulle ju vara en bra dag, det var bara mest happening hela dagen framtills efter middagen som jag faktiskt lagade. Köttbullar, potatis och brunsås, tog till och med kort på det bara för ha som bevis på att även jag kan laga mat. Hur som helst, potatisen var lite blöt och såsen var väl så där och det blev sket mycket äcklig disk att diska. Så vet inte om det var så jävla värt att laga mat men antar att det belönar sig sen så.

Det jag skulle komma till var ju att detta var ju en dag av lycka, jag hade fixat mig lite gardiner i köket tack vare min fantastiskt snälla pappa som sytt 15 meter gardiner och satte upp skiten åt mig också, plus att han hjälpte mig smälla upp tv-bänken när han var här också så det ser lite mer propert ut. Var även på ICA och fixade mig lite mjöl, soya och lite rengöringsmedel, för att försöka få bort den jävla lukten från avloppet i badrummet. Får ju naturligtvis inte glömma att min KF-Box infunnit sig och jag har den att glädjas åt. Hur som helst så hade min syster problem med en film som var rar:ad och hennes problem tog upp en del av kvällen och fick mig bara mest på dåligt humör, inte hennes fel att det uppstår brister i kommunikation mellan oss. Behöver ta mig lite mat tror jag.

No comments: