Sunday, October 7, 2007

Fortsättning Med Twin Peaks...

Går in på andra säsongen nu av Twin Peaks, jag är lite sorgsen av någon anledning.
- Papers that could destroy me...

Önskar att jag hade en vy utöver något annan än en innergård men skall väl fan inte klaga med tanke på de läge jag trots allt har. Inte det att jag mår dåligt utan snarare tvärtom bara att jag är lite under the weather, nedstämd kanske man skulle säga på svenska. Jag är lite sorgsen av mig fast det är fortfarnade på plus eller hur man skall uttrycka sig, vet inte riktigt hur jag skall förklara det hela bättre. Himmlen börjar öppna upp sig, önskar att jag kunde få stå uppe på hustaket och titta utöver vilken vy det än jag må mötas av. Kanske inte kommer se utöver Göteborg men åtminstone får jag se en himmel som spricker upp och blir vacker.

- Kind of reached a moment of tranquillity.

Fan kan inte bli mycket bättre nu, solen lyser en kort stund på mig, jag får reda på att spelar på Laibach Storan i Göteborg den 16:e december och det kostar bara 260 kr, klart man beställer biljett till bror och mig. Lycka har infunnits hos mig. Nu har nästan himmlen spruckit upp helt och den blir bara blåare och blåare, så underbart att det finns knappt.
- Let's Have A Sexy Party...

















- Today I Have Become A Pretty Girl Again...

Det är mörkt nu, jag har ätit, städat bort lite skräp dock inte slängt det än. Skall väl snart sätta mig och titta vidare på Twin Peaks, blir till att tvätta imorgon istället. Tvättmaskinen låter så jävla mycket och vill inte väsnas så mycket. Som ni säkert kan se så satte jag mig och lekte lite i photoshop med bilden ovan och gjorde en liten bildserie av det hela. Är inte super nöjd men blev väl helt okej ändå antar jag.

No comments: