Sunday, October 14, 2007

Uno Lådos...

Fan va jag är duktig idag, har satt upp planschen på George ovanför sängen, jag har plockat ur två låder till och därför har jag bara de sista VHSerna kvar att plocka upp så det är gött som fan. Det är ganska rörigt i lägenheten nu med tanke på att bror min hjälpte mig med mina högtalare samt att man alltid låter saker och ting stå någon dag innan man tar hand om skiten.

















Mycket som hade varit gott men lika bra att käka en ordentlig kvällsmat istället. Får se ifall man orkar sätta på någon skön rulle. Borde ta hand om disk samt tvätta, igen. Satan hela tiden måste man vara på tårna, redo att ta hand om tvätt och disk. Länge sedan jag hade igång listan, kanske borde dra upp den snart igen för att se ifall det finns något som är gjort.

Skönt i alla fall att 8:an har börjat sätta sig nu, hoppas bara på att ringen så smått skall börja läka så att man slipper ha värk i hela örat och så kanske man kan börja sova normalt igen. Jag borde nog också se ifall jag skall söka någon mer kurs innan det blir försent så att man åtminstone sökt lite saker, sen kan man ju alltid tacka nej. Så mycket måsten men lite motivation och ork.
- 2.5 % Faktiskt Gensvar Är Inte Så Illa Ändå, Man Får Ta Vara På Det Lilla.

Skall väl egentligen inte säga något, hur aktiv är jag egentligen ? Jag menar så mycket folk som faller mellan stolarna, skall ju inte vara så och vill inte ha det så men det blir ju så. Vet bara inte hur jag skall få motivationen till att ändra på det.

Jag vill att folk skall se mig men så fort jag står där i rampljuset vill jag bara bort. Jag vet inte ens vad jag verkligen söker med den uppmärksamhet som jag så innerligt försöker undvika. Respons är något men hur skall man väntas få någon när man inte sen är beredd att ta den och uppmärksamma den, diskutera den och ta i tu med den ? Jag vet bara inte vad jag skall göra, vart jag skall ta vägen.

Jag har inte ens någon irrationell lösning på det hela, inte för att det kanske skulle varit så jävla bra men det brukar oftast känns bättre med någon slags lösning på det hela hur än fakkat det är så är det bättre än inget. Visst hjälper det inte att sitta och lipa över det hela men jag har inte lust med något annat nu så. Funderar på ifall jag skall trots allt köpa Thursday, hade var fett.

No comments: