Monday, October 29, 2007

Tenta Versus Lars...

Nu vet jag äntligen vad hemtentan kommer handla om men frågan är när jag kommer börja arbeta på den. Jag vill ju verkligen bara bort och får bara mest ångest för att jag aldrig pluggar, sa åt mig själv att när jag köpte böckerna att denna gången skall jag fan se till att börja plugga tidigt och läsa det som behövs läsas men gjorde man de, nä ! Allt handlar bara om rädsla att misslyckas, inget mer.

Nu har åtminstone pengarna från CSN kommit, håller på att ansöka om lån också. Känns ju bra att man nästan hellre vill ta livet av sig än att göra denna tentan eller ens börja plugga till den bara för att man skäms. Har så mycket tid på mina händer och så mycket möjligheter att plugga osv. men så gör man inte det ändå. Skall nog ta och fixa lite med lite lyse i lägenheten.

Gick och handlade lite, tjugo:fyrtioåtta.

Sliten nu fan, stod och stekte upp 2,4 kilo köttfärs förut och jag har satt upp en lampa till denna gång är det i vardagsrummet. Jag har ökat på min skräphög som jag skall få slängt imorgon, skall nog och prata med Poseidon imorgon också. Har tänkt att försöka komma upp runt sjutiden. Nu är det dock sängen som gäller för jag är riktigt jävla sliten.

No comments: