Friday, October 26, 2007

VNV Nation Är Riktiga Musiker...

Asså vilken kväll igår, jävlar. En upplevelse får man väl kalla det. Kom dit ganska sent och tur var väl de för VNV Nation kom inte på scen förens typ runt tio-tiden. De han köra typ en halv låt sen så dog i princip all stöm på scenen och Ronan försökte underhålla publiken medan de höll på att fixa problemt, han lyckas ganska bra och det sjungs små grodorna och min hatt den har tre kanter eller vad den heter. Hur som helst så lyckas de inte fixa problemet med propparna och Ronan och de andra går upp och lovar komma ner om fem till tio minuter när väl problemet är fixat.

Lite senare kommer Ronan ner och beklagar sig väldigt mycket över att de blir tvungna att ställa in konserten men att de skall komma tillbaka den 21:e dec istället och spela för oss. Publiken är fruktansvärt förstående och det är fan riktigt nobelt av VNV att göra så här trots allt, de agerar verkligen beundransvärt. De kunde lika väl bara skällt ut folket som har hand om det hela och bara skitit i allt och dratt istället så väljer de att stanna kvar och visar verkligen hur mycket deras publik betyder för dem.

Som plåster på såren och även om de inte tyckte att de var tillräckligt nog så ställde de sig vid merchandisebordet och skrev autografer och pratade med folket, detta hade de inte heller behövt göra men de gjorde de. Jag kände bara att jag ville ge de båda en kram, bara för att visa att man förstår och det är lugnt. Tyckte lite synd om de och ville bara visa lite human compassion.

No comments: