Sunday, October 21, 2007

Lars & Johan ≈ Musik...?

Shit, jävlar vilken dag. Vilket avslut på denna helgen. Herre jävlar ! Jag och mr.Tull satt hemma hos honom och skapade musik idag, inse hur jäävla oväntad kombination. Så jävla ball och bara låta beatet loopas och sitta där och ratta live och bara höra hur toner och ljud skapas och försvinner, jag är så jävla taggad på att göra mer. Blev trots allt en ganska lugn kväll och det kunde gjorts så mycket mer men fan med tanke på att det är första gången jag i princip skapar musik och vi aldrig gjort något ihop samt att vi träffats ett få talet gånger så blev det riktigt schysst. Jag är bara så jävla mållös, det är helt otroligt hur fett detta var.

Kan inte undgå från faktan att Johan trots allt gjorde det mesta arbetet, jag kom mest med lite idéer och synpunkter och sen var det upp till honom att transformera min vision till musik. Med tanke på att han vet hur man skall göra och det gör inte jag, självklart blir man säkert mer insatt i hur allt funkar och kan skapa mer ""själv"". Självklart är det ju teamwork men just nu sitter jag bara lite som en bystander med lite tyckande, hur som helst var det riktigt jävla fräckt !

Det som gäller framöver för min del är att söka samplingar, bara hitta massa tuffa och oväntad shit som man verkligen inte skulle förvänta sig i psy-trance. Eller vad det nu är vi håller på att knåpar på, musik är det i alla fall.

Det tar fan emot men måste gå och lägga mig, vill ha sagt och fått gjort en del men det är fan ett måste att lägga sig nu. Klockan är trots allt nollett:femtiosju. Har många samtal imorgon att göra, får se hur många som görs.

No comments: