Monday, November 5, 2007

Vad Skall Man Säga...?

En kväll ute med bror min och hans polare Fredrik, vi var på DJ Premier. Var väl inte riktigt som jag väntat mig, vet i och för sig inte vad jag väntat mig och var kanske inte super inne på att göra något överhuvudtaget, mest inställd på att försöka få klart en tenta fast å andra sidan så var jag inte alls de. Nu sitter jag och skriver detta och dricker energidryck för att hålla igång, är lite små oroad att jag skall hålla min bror vaken. Han skall upp klockan sex typ, han skall hem till Borås och jobba, vill ju gärna inte hålla honom vaken.

Vill egentligen vara mer kärleksfull och fysisk med mina syskon än vad jag är men så svårt när man inte riktigt varit det sedan man var "små", jag menar det har inte riktigt varit "vår grej" i familjen eller inte på senare år. Det är synd men så svårt att "införa" igen, särskilt för mig som är så mån om folks gränser. Det blir säkert bra, eller något, vi säger det i alla fall.

Fakk, klockan är nu nolltre:trettiofem, jag har käkat lite nudlar, druckit lite energidryck men fortfaranade väldigt seg och full typ. Öppnat fönstret också i hopp om att lite frisk luft skall göra susen för min fylla och trötthet. Fyfan, känns som om man kommer spy snart p.g.a. den jävla energidrycken fast då lär man i och för sig nyktra till lite. Fan har lovat att ringa dig Arlene men vet inte om jag vågar kanske bara skickar ett mess och ringer ifall du inte svarat på det. Det handlar inte om att försöka plugga just nu utan bara att hålla sig vaken så man kan plugga sen när man är lite mer pigg när det tillfället skulle infalla.

1 comment:

"Pooptroop" said...

Min tenta går åt helvete.. jag fattar fan knappt frågorna