Wednesday, November 28, 2007

Det Gick Väl Så Där Bra...

Åkte till skolan, satt där i typ tio min och drog sedan där ifrån. Gick till Greenwich käkade kyckling och klyftpotatis och drack en vatten sen gick jag ner till Drottningtorget och nu sitter jag hemma igen. Väntar på att Pricken skall höra av sig igen.

Fan skall jag känna mig dålig ? Jag drar med Pricken och hennes gang till Rockbaren, är jag en sucker för folk. Asså jag har inget bättre för mig och plugga var fan dömt att misslyckas idag, så jag drar ut istället för det bäddar så mycket bättre för morgondagen, jag lovar. Fan att jag inte fått pluggat idag, fått gjort en del men blev så jävla trött på dagen sen, är fan jobbigt att vara igång så mycket. Allt kändes bara så mycket mer positivt igår, alla dagar kan man väl inte vara på topp. Jaja, överlever väl som vanligt antar jag.

Det är fan inte bra att ha massa tv-kanaler, blir ju att man sitter och zappar massor och så fastnar man typ 5 min på en sak och så slutar det och så halvligger man framför tvn och bläddrar mellan kanalerna i hopp om att hitta något annat att slö titta på. Inte alls bra, blir ju en jävla soffpotatis. Satt visserligen framför datorn förut så jag antar att det är bra med lite motion.

No comments: