Wednesday, November 21, 2007

Blev Inte Så...

Skulle tagit mig lite käk och titta på KF, istället blev det att jag tittade på The Negotiator som jag säkert sett minst två gånger innan. Så bra är den inte. Jaja skit samma. Kom nyss på en ganska schysst idé till för en sampling.

Den enormt kända frasen:

"You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to have an attorney present during questioning. If you cannot afford an attorney, one will be appointed for you."

Just att man kanske bara, "You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you", för att sen sampla ihop något helt osant om någon som man inte tycker om. Som en fingervisning till dagens samhälle, att allt man säger eller gör kan förr eller senare hamna på nätet eller hos "myndigheterna". Samt att kända grupper som Ministry gör det för att visa vad de tycker om Bush och visar den ""sanna"" bilden av honom. Tycker skit mycket om allt de gjort och sympatiserar med de så det är inte att jag inte Inte tycker om det bara ett konstaterande. Det som återstår är bara vem man skulle sampla.

Fakk... vill inte ha en sån här all-nighter igen, nollett:nollnoll.
- Mentalize...
Klockan är nu, nollett:femtioåtta.

No comments: