Friday, November 16, 2007

70∕20 - Symptomless Coma...

70∕20 är namnet på det musikprojekt som jag och Olof och vi har idag och igår suttit med låten Symptomless Coma som är något åt trance hållet. Vi har gjort en låt från scratch och kommit en bit, riktigt jävla skoj och intressant och hoppas det blir mer än bara denna låt. Förhoppningsvis så kommer jag lära mig en massa Cubase så jag kan sitta själv och göra musik sen, hade varit riktigt fett.

Hade velat träffa Johan i helgen men verkar ju inte bli av, jaja mitt andra musikprojekt får väl bara vänta på sig. Jag och Johan kallar oss för Rudolf The Horny Raindeer & Tomten och vår låt heter Self Destructing Behavior, detta är också något i trance väg men inte kommit lika långt. Dock har Johan lite mer hårdvara så det är lite enklare för mig att engagera mig på ett annat sätt i skapandet av musiken. Det är inte så svårt att stå och pilla på några knappar och se hur det låter, lite svårare att sätta in sig i ett program, leta upp det man vill ha och sen testa sig fram där igenom men men skit samma det är jävligt roligt hur som helst.

Hade jag väl kommit igång sen med att göra musik själv så hade jag nog fan försökt att göra så mycket olika musik som jag bara kunnat för det finns så många genre som är så jävla bra och vill inte bara stagnera i en enda. Hur fett hade det inte varit med ett album med typ 10-12 låtar och inte en enda är i samma gener ? Eurodance, EBM, Industri, 50-tals musik, Trip Hop, Death-Chip.

Fan råkade dricka en cola idag men det var verkligen bara ett misstag, beställde pizza och så fick man med dricka i hemkörningen och jag bara automatiskt tog colan och när jag väl druckit på den ett tag insåg jag mitt misstag. Inte hela världen antar jag men käkade inte de chips jag blev erbjuden hos Maria senare under kvällen så det är väl alltid något antar jag.

No comments: