Saturday, November 24, 2007

How Will It Be...?

Undra hur folk kommer ta det, verkar vara ganska många som opponerar sig gentemot det jag kommer göra men skit samma. Det lustiga är att man glömmer alltid hur obehagligt det verkligen är, asså just de lilla stund det tar att göra hålet och sen sätta i piercingen. Hittils har ju tungan trots allt varit värst men fan undra hur det kommer vara denna gång, det gör ju trots allt förbannat jävla ont att dra ett näshår bara. Man får väl helt enkelt vänta och se, inte så lång tid kvar nu ca en timme. Folk kanske tycker jag hastar men fan lika bra att passa på nu när man ändå går i skolan, så kanske det hinner läka hyffsat till våren ifall man vill jobba så man kan ta ut de ifall det behövs. Att alla skall lipa över allt, blir så trött på det. Orka hålla på.














*
Den är tårig...

Jaha då har man numero sju installerad, den gjorde inte särskilt ont, det stack till lite och sen var det inget mer med det men det var riktigt obehagligt och som min piercare uttryckte det, den är tårig. Den kliar emellanåt och värker lite men inte så farligt.

Jävla fitta också ! Har man slösat bort 110 kr bara för att man tror att man har lärt sig av sina misstag men tydligen har man inte gjor
t det, helvete nästa gång får jag fan låta någon annan sköta blekningen så jag har någon att skylla på när det skiter sig. Jag blir ju fan illa tvungen att köpa mig svart färg nu. Fan jag har inte tid med det här, jävla bajs !

Fick ju fan se till att fixa mitt lilla misstag, gick till ICA och köpte resterande saker jag behövde till tacosen samt lite hårfärg som ni kanske ser. Det skulle ju inte bli så här men jag blev ju fan illa tvungen. Hade ju fan bara tänkt att bleka det lite eftersom jag kan få tillbaka min naturliga hårfärg relavtivt okej men nu måste jag antingen klippa av skiten vid ett senare tillfälle eller färga om det. Jaja nu är det så här, bara göra det bästa utav den situation.









* Det står Suck It And See på min tröja...

No comments: