San Jose–Phoenix 5–0
(1–0, 1–0, 3–0)

Första perioden: 1–0 (18.24) Mike Grier 2 (Torrey Mitchell) spel fyra mot fem.

Andra perioden: 2–0 (18.51) Joe Thornton 7 (Patrick Marleau, Curtis Brown)

Tredje perioden: 3–0 (4.06) Devin Setoguchi 4 (-), 4–0 (15.12) Devin Setoguchi 5 (Jonathan Cheechoo, Joe Thornton), 5–0 (16.33) Joe Thornton 8 (Sandis Ozolinsh, Patrick Marleau) spel fem mot tre.

Skott: 28–25 (8–11, 7–8, 13–6)

Utvisningar: San Jose: 5 x 2 min, 2 x 5 min, 1 x 10 min, Phoenix: 5 x 2 min, 2 x 5 min, 2 x 10 min.

Publik: 17 496 (i HP Pavilion)

Målvakter: San Jose: Evgeni Nabokov 100%, istid 59.47, Phoenix: Mikael Tellqvist 82,1%, istid 60.00

Svenskarna: Mål, assist, skott, utv min, +/-, istid
Doug Murray, b, San Jose 0, 0, 0, 0, +4, 17.27
Mikael Tellqvist, mv, Phoenix se ovan
Mathias Tjärnqvist, f, Phoenix 0, 0, 1, 0, 0, 11.56

Devin Setoguchi, 20, och Joe Thornton svarade för två mål vardera när deras San Jose Sharks vann med 5-0 över Phoenix Coyotes. Sharks gjorde både 1-0 och 2-0 sent i den första respektive andra perioden och kunde i slutakten målmässigt segla iväg. Evgeni Nabokov räddade alla motståndarskotten och höll nollan för andra gången denna säsong. I bortamålet hade Mikael Tellqvist, 28, det jobbigare trots en räddad straff. Efter 8.22 i den första perioden tilldömdes hemmalaget ett straffslag efter att Joe Pavelski fällts, men Tellan räddade skottet. Lagen möttes även i lördags och kommer att mötas igen på torsdag.