Saturday, November 17, 2007

Bläh...

Fan jag är seg, har tråkigt och är jävligt omotiverad. Verkar inte direkt sova så bra det senaste nätterna och har fan svårt att komma upp på morgonen. Blir ofta så att jag ställer klockan på ett klockslag och att man går upp typ en timme senare, det är fan inte bra. Åtminstone tar jag min astmamedicin och jag har börjat städa lite i lägenheten och förhoppningsvis kommer jag å ta mig att dammsuga den också, måste även handla lite. Skall se om jag inte kan laga lite mat sen idag också.

Det känns ju bra att man verkligen inte tycker om sig själv så ofta men å andra sidan måste det betyda att det finns stunder då man gör det, eller ? Åh shit skall nog fan traska till ICA och handla mig lite shiiat. Fan man är ganska deprimerande och bara verkligen en sorgslig människan, yet people still seems to like me. Även om det inte alltid är så lätt att erkänna eller inse. Damn fan jag är riktigt deprimerande att hänga med, eller åtminstone när man är mig. Vet inte om man skall skratta eller gråta åt det hela.

Så nu har jag snabbt dammsugit lägenheten, fast insåg precis och att jag glömt att ta köket. Jaja skit samma.

Gick till ICA sen för att handla, fast inte den här i Angered utan den i Hjällbo det tog mig ca 40 min att gå dit men men var värt det. Tog visserligen vagnen tillbaka men nu kokar jag ris också, fan jag har gjort myckte saker idag ändå.

No comments: