Sunday, November 25, 2007

NHL (22)...

San José–Los Angeles 1-2
(0-2, 0-0, 1-0 )

Första perioden: 0-1 (10.31) Dustin Brown 9 (Tom Preissing, Anze Kopitar), 0-2 (19.26) Anze Kopitar 9 (Lubomir Visnovsky, Dustin Brown) spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 1-2 (12.41) Milan Michalek 7 (Joe Pavelski)

Skott: 27-17 (7-6, 13-5, 7-6)

Utvisningar: San José: 3 x 2 min, Los Angeles: 3 x 2 min.

Publik: 17 496 (i HP Pavilion)

Målvakter: San José: Evgeni Nabokov 88,2 % istid 58.50 (15 räddningar), Los Angeles: Jason LaBarbera 96,3 % istid 60.00 (26 räddningar).

Svenskarna: Mål, assist, skott, utv min, +/-, istid
Douglas Murray, b, San José 0, 0, 0, 0, -1, 12.39

Los Angeles Kings ungtuppar Anze Kopitars och Dustin Browns fina samarbete gav två mål. Det räckte för att få stopp på Kings fem matcher långa förlustsvit.
Kopitar och Brown svarade för varsitt mål och varsin assist i den första perioden. Därefter lät Kings sitt försvarsspel och duktige målvakt Jason LaBarbera sköta resten.

LaBarbera höll tätt långt in i den tredje perioden innan Milan Michalek kvitterade på ett direktskott efter att Joe Pavelski vunnit en tekning i den offensiva zonen. Sharks svenske back Douglas Murray fanns på isen när Dustin Brown gjorde 1-0 för King i den första perioden. Det är blott det andra baklängesmålet Murray varit inne på den här säsongen.