Monday, December 3, 2007

My Neck Is Killing Me...

Hade planer på att plugga idag men så vaknar man typ strax efter fyra och nacken värker ännu mer, fan va jag verkligen inte tycker om den just nu. Jag har ju knappt ork och motivation när jag är frisk, hur skall man klara av att fokusera sig när man inte kan sitta ordentligt och avslappnat ? Det är fan en ren jävla bitch.

Tack för responsen Noa och Arlene, betyder fan massor. Hoppas ni båda sover gott för ni verkade ganska sletna båda två när jag pratade med er sist. Jag kanske borde ta tillfället i akt och bara fukka upp min nacke massor så kanske man kan bringa fram tårar den vägen och sen börja tänka på massa sorliga saker så kan man låtsas att man gråtit ut, är inte det en smart idé ?

Asså jag vet inte Solveig, tycker ändå Nesodden var min sämsta idé eller vad man skall säga. Lär ju hur som helst göra den med ditt och Jontes namn först, vet ej när dock.

Håller med dig Noa om
att det senaste inläggen jag har skrivit har varit väldigt bra, det känns som om jag verkligen lyckats få ut något "out of the ordinary", jämför med vad jag brukar skriva och hur jag brukar formulera mig. Vet inte riktigt varför det blivit så, sena nätter kanske förklarar det hela. Huvudsaken är väl trots allt att jag fått sagt det jag velat ha sagt och att det betyder något för mig sen om folk kan hitta något värdefullt i det jag sagt och ta lärdom eller whatever så är det bara en extra stor bouns för min del.

Måste säga att det är lite små skumt att ha Nicklas här nu. Känns som om det finns en stor chans att man kommer ställa sig tillbaka i ledet och räta på ryggen lite nu bara för att man inte är själv längre och man kan inte slappa till lika mycket som man gjort nu när man varit själv. Allt för att visa respekt för Nicklas och bara hålla sig på good terms, kan nog vara bra. Man har chansen att bli lite duktig och inte bli så förslappad. Frågan är nog inte trots allt hur länge det kommer hålla i sig, mer bara att det är viktigt att ta vara på chansen och försöka styra upp livet lite mer när man får lite oskrivna spelregler att hålla sig till.

Asså det känns som hela tiden är det något som motarbetar mig och alltid skall det hända något som "throws me off" från hela plugg biten, det är nog bara mer så att jag hittar saker som kan ursäkta att jag inte pluggar och hittar jag inget så finner jag något trots allt. Nu är det nacken och innan detta var det en lång förkylning och alltid massa små saker som gör att man inte kan motivera sig att plugga. Insåg nyss att jag skall till ""fastighetsskötare"" och försöka fixa spisen, jag vill verkligen inte och hade säkert skjutit på det men nu lovade jag Nicklas igår och jag brukar försöka hål
la mina löften. Jag känner inte för att flytta mig mest för nacken men hade inte den värkt hade jag bara säkert mått dåligt över att gå dit i allmänhet, som sagt det finns alltid något som hindrar mig.

Gick fan dit och snart skall jag bege mig till Apoteket behöver Zon eller någon annan värkkräm som kan göra under för min nacke, funderar ju starkt på att fixa mig en tid hos en massör som kan ge min kropp en rejäl omgång för jag skulle verkligen behöva det. Kan ju minst sagt säga att jag önskar Andrée vore här, han skulle säkert kunnat gett mig en massage men har inte sett honom på typ ett halvår nu och inte direkt prata med honom på ett tag heller så antar att jag kan nog fet-glömma den massagen. Skulle ju faktiskt få en när vi skulle träffats i höstas men det blev ju aldrig av, har fortfarande inte riktigt fått någon klarhet i varför fast jag är inte så förvånad. Mina frågor till folk brukar ju gå obesvarade, det är ju knappast första gången det händer liksom. Orkar man gå till Apoteket ?

Jag mår illa, jag har ont i nacken och inget vill riktigt gå min väg just nu känner jag. Det enda jag verkligen ""vill"" göra är att plugga men jag känner att jag inte får en ärlig chans, borde tagit chansen när jag väl hade tid och ork men det är ju tydligen inte min stil. Jag vill ju verkligen men har bara inte orken och motivationen att få igång mig själv och framför allt hålla igång. Vill inte vara någon slags jävla fånge i mitt eget hem och titta på tv-serier hela jävla dagarna alternativt ligga och sova bara för att jag varit uppe hela natten. Problemet är att jag inte har den tiden det behövs att vända tillbaka på dygnet och vila upp mig för att kunna ge tillräckligt mycket till pluggandet att man skall hinna bli klar med tentan, det är en jävla vecka kvar nu och jag har fortfarande inte börjat skriva något och inte direkt läst på en vecka för den delen heller. Det känns ju så jävla ansvarsfull och ambitiöst av mig.

No comments: