Wednesday, December 5, 2007

It's Alive...

Min spis funkar igen, eller kanske bara borde konstatera att den alltid funkat. Av någon jävla anledning har man installerat ett jävla barnlås på spishelvetet så ifall man sätter ungen på off så vägrar skiten funka. Har varit utan spisen i över en jävla vecka.

Jag har ont i huvudet och mår illa, jag vet jag tar mig en energidryck blir säkert mycket bättre då. Behöver fan plugga aber ich bin nicht auf sie. Får väl bra ta det lite lugnt och hoppas att man snart mår bättre, om jag sätter på en tvätt så kanske det känns lite bättre ? Det börjar bli lite bättre, är inte lika trött men är fortfarande lite illamående tyvärr.

Borde höja mitt skrivbord en aning men jobbigt att ta bort allt som står här bara för att höja det, är lite lat. Tji fick jag, har fan höjt bordet med hela 10 cm och det känns som om det hjälpte bra mycket för nu slipper jag sitta böjd över bordet.

* Stupid shit...

Nu har jag dock ont i ryggslutet av uppenbara skäl men antar att det var värt mödan i det långa loppet. Jag borde verkligen plugga men motivationen att börja finns inte riktigt där, har i alla fall satt på en tvätt till så det är ju en början antar jag. Får se hur det artar sig framåt dagen nu när jag kan laga ordentlig mat och när jag trykt i mig den här energidrycken så kanske man får lite mer ork.

No comments: