Sunday, December 2, 2007

Det Är Fan Ett Mysterium...

Jag förstår fan inte att jag fortfarande är i livet egentligen, jag menar så jävla mycket jag sparkar på mig själv och verkligen bara allmänt inte känner för att leva ibland. Problemet är kanske inte anledningarna till varför jag inte vill leva utan just de anledningar jag vill och har anledning att leva för, det är väl de som gör det så svårt att å ena sidan ta livet av sig samtidigt som det är så smärtsamt att inse att en stor del av en inte vill leva trots allt man har. Jag är aldrig svart på vitt, jag är en jävla sörja från en extremitet till en annan.

Något annat som jag inte riktigt förstår hur det skall gå ihop är hur fan jag skall träffa någon med tanke på den jag är, vågar aldrig ta några chanser och tar aldrig första steget oavsett vad det gäller och med den attityden kommer man ingen vart. Jag vet bara inte hur jag skall ändra på mig och våga hoppa ut i det okända och grabba tag i de chanser som finns. Det måste väl för helvete finnas någon jävla stackare som skulle stå ut med mig eller ? Så förjävlig är jag inte.

Några av mina problem är väl att jag ofta lycktas ta mig ner fel väg genom livet och mer eller mindre valt att gå ner den väg som sabbar mest för mig, kanske medvete eller omedvetet eller bara ren otur men om man tittar tillbaka så känns det bara som om jag har överträffat ett dåligt beslut med ett annat. Jag kanske har lärt mig av mina misstag men de har även fått mig att sluta mig inåt. Det verkar som om när jag väl kommit tillbaka och står ännu högre på stegen så slår någon undan benen på än och det blir bara svårare och svårare att släppa in folk på livet och öppna upp sig. Jag vet bara inte hur jag skall ta mig vidare från det här.

Har jag inte förlåtit mig själv för det som hänt ? Har jag inte förlåtit de andra för de det gjort mot mig ? Finns det någon slags nyckel till mitt / mina problem ? Jag vet inte riktigt hur jag skall börja lita på folk igen och om jag någonsin kommer göra det fullt ut på vissa plan. Jag vet inte vart jag skall börja, hur jag skall sätta igång och hur jag skall gå tillväga, jag är fan inte ens säker på vad som är mina problem och vad jag bara fått för mig. Någon som har något förslag, jag känner mig bara maktlös.

No comments: