Friday, January 4, 2008

Såg Fyra...

Började titta på filmen förut idag och det var tur att jag slutade och bestämde mig för att tanka 3:an och bläddra igenom den för jag kom verkligen inte ihåg vad fan den handlade om eller hur den fort gick. Ända jag vet att jag var helt slukad i någon annans problem just den dagen då jag såg Såg Tre och kunde verkligen inte koncetrera mig. Måste säga att fyran var riktigt jävla rörig, förbannat snabba klipp och det är fan tur att man inte är epileptiker för då hade jag legat på golvet och skakat känns det som, chilla ! Ta det lite lugnt och gör det ordentligt istället för att inte ge oss något med en massa läskiga snabba klipp, det är bara störande. Det var fruktansvärt svårt att fatta vad som verkligen skedde i realtid och vad som var mer flashbacks, fick ta Wikipedia till hjälp för att fatta vafan filmen ville mig och det blev bra mycket tydligare då. Satt visserligen och tittade på en ganska med lite sketen kvalitée och det var mörkt och de underlättade inte direkt och som många säger på Filmtipset, det är svårt att hänga med vem som är vem och vad de gör i filmen.

Enda jag kan konstatera att det kunde blivit såå mycket bättre än vad det är och för någon jävla konstig anledning vill jag sätta mig och köra ett marathon med lite folk för att få en överblick av alla filmerna. Det känns som om man behöver se om de för att skaffa sig en helhets bild av det hel, det skall ju tydligen komma en femma och sexa också, tänk fan på tempot, sakta ner...

Något annat som jag inte vet om jag nämnt eller inte är att jag sett klart Dexter som enligt mig är en ganska överskattad tv-serie, intressant och lite nyskapande men så jävla bra är det inte och de skall göra en tredje säsong.

No comments: