Sunday, January 20, 2008

Inflyttningsfest, Försök 2...

Jaha då har man äntligen haft sig en inflyttningsfest och jävlar vilket lyckat partaj det blev trots allt. Denna fest var verkligen ett bevis på vilka ens riktiga kompisar är och fick verkligen en klar bild av vem man skall egagera sig i och vem man i framtiden bara skall skita i. I stort sätt alla jag känner från Lerum bjöd jag in, inte en enda kom från ens årskull. Det var ett par som jag vet hade kommit om de inte varit magsjuka, jobbat eller dylikt men de som sa att de skulle komma och inte kom och inte ens hörde av sig skiter jag numera i. Detta var verkligen droppen och i fortsättningen skall jag bara koncentrera mig på mina polare i stan, eller i stort sätt.

Var faktiskt lite orolig att inte folk skulle dyka upp för de flesta hade inte ens hört av sig och jag trodde det bara skulle bli några få av oss tittandes på Heja Björn men lite efter åtta så började folket droppa in och sen var partyt igång.
Skulle ju inte dricka igår men Olof var en stor faktor i att jag gjorde det men inget jag ångrar, jag höll vattendrickandet igång konstant så jag mår jävligt bra idag. Solveig och jag skulle ju dricka päronsoda men så blev inte riktigt fallet och hade vi haft en tävlig om vem som var fullast hade fan syrran tagit första, andra och tredje plats, men hey någon gång måste man festa till ordentligt också.

Det var inget som direkt balla ur eller något som trashades eller dylikt och var verkligen inte som fester jag hade hemma i Lerum som de flesta förutom jag tyckte om men detta var verkligen en grym fest med sköna personer och skön stämning, synd att folk inte kom tidigare och att de gick så tidigt eller en del av de. Folket som satte sig i köket och höll sig typ där hela kvällen får ganska mycket skylla sig själv ifall de inte hade det ball och jag orkar inte vara någon jävla lap dog som passar upp på folk hela tiden, jag körde mitt race och hängde där allt hände. Lite synd att några klasskompisar och lite andra polare inte kunde komma, hade gärna sett de här men inte alltid det går som man vill. Måste tacka Malin för de schyssta glasen och Maria & Thomas för lamporna. Hade ju knappast väntat inflyttningspresenter, jag ville bara ha hit folket och ha en najs fest vilket det blev.
Får lägga in en liten P.S. här, Solveig skulle tydligen inte enbart dricka päronsoda.

Fan det är hela nio personer som röstat på min lilla poll, nu är det bara två veckor kvar innan den stängs, gäller att skynda sig.

De Folk Jag Saknade Igår:

Estié
Victor
Krull
Amanda
Emelie
Max
Paolo
Johan Tull
Linnea Tull
Markus
Packen
Sanna
Nazila
Tove
Noa
Adam
Thimmi
Arlene
Stefan
David

Hoppas jag inte glömt någon nu, resten av folket från Nyår som jag hoppas jag bjöd in via Klara.

2 comments:

"Pooptroop" said...

Förlåt kompis, men det blev så sjukt sent när vi var fulltaliga.. hoppas att jag inte är en av de som det skits i... eller?

Tomten0 said...

Nej, du bor inte i Lerum och jag saknade dig där på festen.