Sunday, January 6, 2008

En Händelserik Start På Dagen...

Blev trots allt en ganska händelserik promenad jag tog idag trots att den bara varade i 20 minuter. Kan även tillägga att jag faktiskt lyckades ta mig upp vid nio tiden då jag vaknade på eget bevåg och var tillräckligt vaken och ha sunt förnuft att orka mig upp, jag skulle kunna gissa på att hade jag gått och lagt mig igen hade jag nog inte vaknat än. Hur som helst så bilden till höger ser vi ännu ett resultat på att Göteborgarna ännu en gång lyckas överraskas av det snökaos som varje år tycks drabba denna stad, folk tycks fan aldrig lära sig ?

Måste bara konstatera vilken glädje det verkligen gav mig att ändra sista meningen i överstående stycke så att det det kom ut så långt ut som möjligt i kanterna för det var inte det från början och då såg det så fel ut med övriga texten men nu gör det inte det och jag är glad. Jag har verkligen så stora problem ibland, but hey that's what makes me, me.

Efter denna syn så gick jag lite mer på upptäcksfärd och ""pulserade"" i snön genom ett litet skogsstycke för att finna mig på kyrkogården och gick över den för att sedan försöka bege mig mot brandstationen lite längre upp längs vägen men då var jag först tvungen att antingen ta mig ner för en liten brant slänt på 10-15 m alternativt gå typ 50 m extra för att gå säkert. Självklart, lat som jag är beger jag mig ner för slänten och jag märker att det är ganska halt och glider ner lite då och då för att sista biten verkligen dratta på ändan på en frusen bäck som jag inte lägger märket till förens jag rest på mig och får brottom därifrån. När jag väl är uppe på vägen och skall bege mig bortåt så märker jag att mobilen inte längre är i min ägo, jag inser att den måste ramlat ur fickan när jag dratt på arslet och tar mig ner för den lilla slänten från vägen ner på den lite frusna bäcken och självklart trampar jag igenom med en fot och blir blöt och så var den promenaden över. Fick åtminstone lite frisk luft och ett gott skratt åt mig själv när jag ramlade. Samt att jag kan blicka tillbaka på bilden jag tog och skratta åt alla dumma jävlar som inte kan köra bil eller dylikt.

No comments: