Saturday, January 12, 2008

Lite Omotiverad, Men...

Måste säga att jag är faktiskt jävligt omotiverad till att ens göra denna sista tenta, dock fick man sig ett slag i magen när man gick in på Studera.nu och ser ens poäng för ens andra tentor, det fattas liksom 7.5 poäng och det ser fel ut att inte ha de sista liksom, jag är ju godkänd och antagen till nästa kurs men ändå. Man känner ju sig jävligt dum nu och man får väl försöka göra något slags ryck nu. Det bästa är liksom att jag typ sett hälften av de filmer som visats och kanske gått på lite mer än hälften av föreläsningarna samt att jag läst max 1/5 kanske av hela kursmaterialet och av alla de 8 böckerna så är det två jag inte ens öppnat, det verkar så där lovande.
- Jag mår illa...

Det fula är att jag skulle säkert kunna whippa ihop något om jag verkligen gav mig fan på det.

Tolv:nitton, det är samma jävla visa varje jävla gång. Jag kan inte sätta igång för att jag vågar inte, jag vill så gärna skriva den bästa jävla tentan och klarar inte av att börja för jag avfärdar den innan jag ens börjat. Skit, kan jag aldrig bara göra något istället för att sitta här och dividera huruvida jag skall göra det eller inte ? Jag lovade ju mig så sent som i måndags att jag skulle börja på tentan för att jag inte gick till skolan men så blev det inte av för att massa andra saker blev gjorda istället.

Samtidigt så känner jag att jag borde fokusera på mig istället, alltså det mer fyskiska och kanske fixa saker här hemma, söka jobb osv. och bara inte göra denna tenta för att slippa all jävla stress och press och bara gå vidare. Det kan jag inte neka till att sätter jag mig med den så kommer jag behöva stressa ihjäl mig för att rafsa ihop något, gör jag inte den kan jag försöka fokusera mer på framtiden och göra något bra istället. Fast allt detta kanske bara är ännu en ursäkt att fega ur och slippa möta mina egna farhågor.

Det känns mer som om Filmvetenskapen varit ett redskap för att ta mig framåt och få mig att må bättre och nu så ser jag redan nästa steg i utveckligen och känner att jag lika väl kan hoppa över de två sista stegen och bara dra vidare men då känns det lite som om jag skulle fuska och det jag gör nu är bara att jag sitter och drar ut ett slutgiltigt beslut.

Nu har jag ca 47½ timme på mig att bli klar med tentan om jag skall lämna in den i tid.

No comments: