Thursday, February 7, 2008

Master Bygger...

Fan va jag är stolt över mig själv nu, känner mig väldigt händig. Jag håller på att borra i en IKEA bokhylla, för att sätta in två stycken hyllor till så jag slipper stapla mina dvder i två lager. Visst det är inte som att bygga en egen veranda eller vad det nu skulle vara men skit samma jag känner mig jävligt duktigt att jag lyckas göra det helt på egen hand, jag höftar till och med och är inte super nog men trots de så kan jag fan få hyllorna på plats. Det ser i alla fall Ut som de är vågräta, sen om de är det eller inte vette fan.
Jävla Fitta Också !
Alltid skall det vara något, ny var hyllorna för breda som jag köpt uppenbarligen.
Helvete !
Det är så jävla typiskt att något sådant här skall hända, jag lyckas alltid göra något fel när allt verkar flyta på.

Allt skulle ju bli så bra, dvder på varje hylla snyggt och i genreordning och allt. Istället ligger alla jävla filmerna på mitt soffbord och hyllorna är fulla av sågspån eller borrspån hur man nu vill se det, åhhh... Jag fick i alla fall känna mig stolt en liten stund och fick åtminstone tummen ur och började göra något. Det är bara så frustrerande att när man väl kommer igång så tycks det alltid vara något som kommer ivägen så man tappar lusten, orken och motivationen, dumma allt. Någon som vill sitta och tröstäta med mig ? Inte för att det kommer hjälpa särskilt mycket men åtminstone är det något att göra istället för att sitta här och lipa.

Dock vet jag inte om jag är så sugen på att tröstäta för jag fick ett idiotiskt infall och slängde i en hel vitlök i de resterna av köttfärsen jag inte stekt upp, jag kan bara säga att satan vad det smakade vitlök och herre jävlar va min andedräkt stank vitlök sedan. Blandade i och för sig ut den med lite redan uppstekt köttfärs igår så jag hoppas på att det inte är lika illa nu.

- There Is A Pyromaniac In The Catacombs Of Rome.

No comments: