Sunday, February 24, 2008

Jobb (Jag Säljer Min Själ)...

Inkomst är så mycket minus just nu så det finns verkligen inte. Behöver få in lite pengar, får gå och prata med Arbetsförmedlingen imorgon och se vad som kan göras för att få A-kassa igen. Jag behöver verkligen pengar igen. Behöver även fixa med lönelistan för RFSL har några kronor att skrapa in där. Jag behöver verkligen sälja mig så oerhört hårt så det finns inte.

Imorgon kommer jag förmodligen sälja min själ till djävulen men jag behöver pengar och fakk det är illa kvickt. Har en polare som jobbar eller jobbade på Teleperformance Nordic och jag fick ett nummer dit som jag skall ringa imorgon. Det är 72 kr / timmen + provision på vardagar och 82 kr / timmen + provision, det är minst 3 pass i veckan och på vardagar är det 17.30-21.00 och helger 12.00-19.00. Det jag säljer är prislistor för Telias kunder alternativt bredband för uppgradering av något slag.

1 comment:

Anonymous said...

Låter som ett ganska schysst jobb, om man lyckas sälja. Ta du och ring, låter som en bra idé. Förresten, har du numret till djävulen? Behöver också sälja min själv. Har för närvarande någonstans att bo, men det blir svårare med mat i magen... *hmm*