Friday, February 15, 2008

Alla Stjärtans Dag...

Hade tråkigt... skulle bara sätta mig och rita något för jag var uttråkad och detta blev resultatet av ett lite små torrt skämt dock lite så jag känner och nej det är inte för att jag Inte har någon / några att dela dagen med för det har jag ifall jag verkligen ville men orka säger jag bara. Jag har min familj och mina vänner.

Måste säg att jag är lite stolt över mig själv idag eller åtminstone för de jag har gjort under ett tag nu och äntligen har det givit lite resultat. Jag köpte mig en 300g chips påse och 2l cola, jag konsumerade ca halva colan och halva påsen. Kunde slutat lite tidigare än jag gjorde men jag orkade verkligen inte mer och var mätt på flera plan, vilket känns bra att jag inte kan dricka 2 liter cola och äta 300 gram chips utan problem.

Dock är jag lite små stissig nu och är lite sugen igen men hade det varit förr i tiden hade påsen och colan säkerligen varit slut för länge sedan. Nu är den inte de och jag borde försöka köra en månad till utan alkohol, chips och godis osv. åtminstone försöka hålla mig och försöka vara nyttig, jag mår så mycket bättre av det och man känner att man kan åstadkomma något på egen hand.

Var massor av duktig när jag cyklade från Angered till Valhallabadet på endast 45 minuter, hade gått fortare om de inte grävt och haft sig i Hjällbo, fick ta en jävla omväg. Efter de så simmade jag med min syrra i en halvtimme, så jag är värsta träningsfreaken nu. Problemet just nu är att jag hämtade chipsen, äter på de och dricker colan men det är inte särskilt gott, jag vill bara sysselsätta mig lite medan jag tittar på Brothers & Sisters. Borde käka lite kvälle istället, är ju egentligen hungrig...

No comments: