Wednesday, April 16, 2008

En Betalande Cancersvulst...

Jaha då var man klar Teleperformance Nordic, och det känns så jävla gött ! Visst är det med lite vemod jag lämnar en del kollegor kvar men det är fortfarande så jävla nice att slippa jobba där något mer. Det var så att jag fick inte i mig särskilt mycket sömn inatt och så sov jag typ 40 min precis innan jag skulle dra och jobba och var såå nära på att bara gå och lägga mig igen och skita i min sista dag på jobbet men nä !

Det bästa var ju att jag gick fan där ifrån med flaggan i topp, 3000 kr i topp det vill säga. Man skall ungefär sälja för 650 kr i timmen för att få provision och jag låg på 1000 kr i timmen denna dag och jag fick nog ganska mycket provision. Det fula är ju att jag aldrig fått det innan så sista dagen prickar man in det.

Skönt att ha lite sovmorgon, börjar bara 12 imorgon och jobbar till 18. Jag skall provjobba på Sevvan, får se hur det går.

Fan jag känner att jag reso[s]nerar ganska bra, får skylla på att jag är trött och inte ätit eller något. Hur som helst så konstaterade jag att fan går jag och lägger mig nu kommer jag ju vakna upp sen när jag behöver gå upp och (var uppmärksamma nu) går miste om den sovmorgon jag har till förfogande. För jag känner mig så jävla smart och lyckad i denna stund.

No comments: