Monday, March 17, 2008

Lars Och Hans Äventyr

Asså shit vilken dag jag har haft och det känns som om allt precis har börjat och jag har kort om tid att avsluta detta kapitel innan morgondagen tarvid och jag reser härifrån vid kvart över sju imorgon för att ta mig till Askim.

Min dag börjar med att min mobil ringar klockan åtta på morgonen och detta event utspelar sig.



Så jag tar mig en elektronisk kölapp och sätter mig i lugnan ro och käkar frukost och drar mig iväg till Axess Akuten, dyker upp där lagom till att klockan skall slå tio. Jag får ganska snabbt ta mig till kassan där jag får höra att jag har ungefär 1-1½ timmes väntan framför mig innan jag får träffa en läkare, klockan var då drygt kvart över tio. När jag väl tar mig mod att fråga en sköterska vart fan min läkare har tagit vägen (då jag suttit ungefär dubbla tiden som sades till mig) så ropas mitt namn upp. Jag går in sitter på britsen någon minut och läkaren kommer in, konstaterar att det omöjligt kunde vara en benskada då jag inte kunnat gå så pass länge som 5 veckor ifall det var de. Hon ser att min fot är lite svullen och konstaterar snabbat att den är inflamerad och säger att jag får gå till ett Apotek sen för att hämta ut lite medicin för att lindra inflamationen (vilket jag inte gjort ännu, får bli efter jobbet imorgon). Är fan glad att jag äntligen tog mig till en läkare, det kostade inte så fasligt mycket heller, 210 kronor typ. Det är bra mycket bättre än att fortfarande gå på en taskig fot som kan bli värre för man inte tar hand om den samtidigt som man går och nojar sig för att man kanske har en spricka i foten.

Efter dessa eskapader tar jag mig hem igen och köper mig lite köttfärs och steker upp (blev så där, gjort bättre men men) för att sedan ta mig till jobbet där jag faktiskt gjorde jävligt bra ifrån mig. Är nog bästa jag sålt, 3 stycken helår och 2 stycken 12 nummers vilket blir 1835 kr och allt detta bara på 3 futtiga timmar. Skulle jag sålt för 48,40 kr (mer) / timme skulle jag fått provision, alltså hade jag bara sålt en 12 nummare till hade jag fått provision men men det är inte hela världen jag är glad för att det gick bra för mig.

Så när jag kommer hem så ringer min bror mig och säger att han antagligen inte skall med på Portishead för att han skall på Nefertiti och se Carl Craig samma dag vilket jag blir lite ledsen för, för jag vill ju självklart att han skall haka på ner till Danmark och se Portishead med oss dels för att jag vet att han gärna vill se de samt att man vill ju gärna umgås med sina syskon. Så efter en stunds sökande ser jag att
Carl Craig (fadern av techno) spelar i Malmö den 5:e april, dagen efter Portishead så det kanske, kanske löser sig trots allt. Frågan är bara ifall jag hänger med på den spelningen också och ifall jag gör det, hur fan gör jag med de två personern jag lovat bilskjuts upp och ned ? Tar de och åker upp med bilen och så tar jag och bror min tåget ? Vi får se vad som sker.

Det slutar inte där, jag var ju tvungen att skriva ner hela denna historia samt ta mig i säng då jag skall till Hovåsskolan ute i Askim och skolinformera åt RFSL. Så jag behöver väl gå upp om lite drygt 6-6½ timme, whuppie ! Fast fan jag bryr mig inte, jag gillar att skolinformera så jag skall inte vara sån. Är väl hemma runt 12-13 tiden någon gång imorgon skulle jag kunna tro.

No comments: