Saturday, March 15, 2008

Jobb, Jobb, Jobb & Jobb...?

Blev inte till att jobba idag vilket känns fruktansvärt jobbigt, jag gick upp och försökte men mådde så jävla illa att jag inte riktigt vågade chansa på att försöka orka med att jobba en hel dag. Om jag har mig själv att skylla till att jag började må illa. Börjar självklart fundera på ifall jag tagit vatten över huvudet, kan också vara så att jag bara får för mig det för att jag inte vågar ta tag i det hela. Redan har jag börjat noja mig över att provjobba på 7-11, jag vet inte ens om jag skall provjobba där än. Det jobbigaste med det hela att jag har inga datum så jag vågar inte boka in några tider med mitt telefonförsäljningsjobb nu i början av april. Samtidigt har Svenska Mässan börjat rycka i mig igen, eller snarare Focus Fastighetsservice och de tar jag gladligen men de ringer samma morgon de vill att jag skall jobba så där har man ännu en osäkerhet men detta ger bra mycket mer pengar och jag vet vad jag skall göra, jag trivs och jag vet att jag stannar kvar så länge som jag tar jobb.

Med telefonförsäljningen är det skillnad, där vet jag inte riktigt hur det går. Det skall gå bättre än vad det gjort hittils men sen så har man inte jobbat så mycket och man är ny osv. men det är fortfarande en jävla press på att sälja och gör man inte det så mår man skit för att man inte presterar på sitt jobb och det i sin tur kan leda till att man får sparken från ett jobb man egentligen inte bryr sig så mycket om men eftersom det är ett jobb man lyckats skaffa så vill man inte ha sparken för att man får inte sparken från ett jobb. Man säger dessutom inte upp sig från ett jobb, om man inte hittat något bättre, typ. Allt detta är ju bara bullshit och jag vet det men det är så jag känner inför allt detta även om jag inte borde göra det.

Eftersom detta är det närmsta heltidsjobb jag har för stunden så borde jag hänga kvar vid det eftersom jag behöver tjäna in lite pengar för att bygga upp mitt lilla berg på mitt sparkonto som har krympt avsevärt. Skulle jag nu säga upp mig eller bli uppsagd så skulle Alfa-Kassan börja tjata, eller åtminstone tror jag eftersom man måste göra allt för att få in pengar ifall man skall få in lite extra från de. Vet nu inte hur det är när jag har lite andra jobb också, kanske inte skulle vara så farligt, vad vet jag men skulle det nu bli så måste jag också börja prata med Arbetsförmedlingen igen och berätta om min situation och göra upp en ny plan och bla bla bla.

Det jag hade velat gjort är att hitta ett annat jobb som jag skulle trivas med och som jag känner att jag skulle klara av, något som jag kanske gjort tidigare. Asså vara något slags bud och tuffa runt i en bil hade nog funkat ganska bra för mig men vart fan hittar jag ett sådant jobb och vad fan gör jag med de övriga jobben ifall jag får heltid där ? Det jag vill göra är nog att säga upp mig från telefonförsäljningen men då har jag fortfarande två veckor kvar och frågan hur jag skall kunna motivera mig att jobba sex pass som jag behöver göra. Det är inte det att jag hatar själva jobbet, det är bara att jag pressar mig så jävla mycket för att jag måste prestera och det i sig får mig att må skit. För jag skulle antagligen må ännu mer skit eftersom jag ger upp och lägger ner när det börjar bli svårt.

Jag vet bara fan inte vad jag skall göra. Allt var bra en stund, tills allt sket sig lite.

Om någon nu kommer och påstår att jag ger upp så är det fan långt ifrån vad jag verkligen vill göra och det kan jag säga er att det vill ni fan inte veta. Jag är fakking jävla långt ifrån att bara kasta in handduken, jag har bara tappat fotfästet lite.

No comments: