Monday, July 14, 2008

Vad Har Hänt Med Mina Sockar...?

Ärligt talat, vafan händer med mina sockar egentligen ? Jag hade typ tusen förut och nu är det nästan alltid brist på de jävlarna. Måste fan införskaffa mig ett nytt 10-pack så man har lite för jag har för mig att jag slängt en del då det började vara en massa hål i de. Ja, jag vet... jag har problem som sitter och diskuterar med mig själv angående mitt oerhört stora "sockproblem", det är väl inte problemet i sig självt som är det mest skadade utan att jag just sitter och funderar över skiten när klockan har passerat två och jag har planer på att gå upp fyra, halv fem. Det känns som tidigare sagt, inte så jävla lyckat men det är ju mig i ett nötskal.

Det (Borde) Jag Göra:

Stänga av datorn,
Släcka,
Klä av mig (not too nude though),
Lägga mig i sängen,
Sova,
Vakna trött men stolt att jag åtmistone kommit i säng.

Detta (Kommer) Jag Göra:

Klä på mig mer (fryser lite),
Plocka fram mat,
Äta samtidigt som jag tittar på någon tv-serie,
Blogga lite mer om hur jag (borde) sova,
Kanske inse att jag måste sova,
Sova,
Vakna förbannad och riktigt sliten för att jag sovit en halvtimme.

Nu kommer ju du definitivt inte tycka om mig imorgon, precis av samma anledning jag hade varit "arg" på dig ifall du hade gjort samma sak. Skillnaden är att du inte göra dessa saker av ett antal anledningar så ah... får väl skämmas ett tag sen antar jag. Det fula är ju att här är faktiskt ett problem jag skulle kunna sova bort men självklart ironiskt nog inte gör.

Bra att jag refererar allt som mina saker när jag är arg syftar på bl.a att det en massa saker i min kyl, för mycket saker och det är ""bökigt"" att ta fram mina saker i Min kyl. Allt bara för att "rättfärdiga" min irritation, jag är bara underbar ibland.

No comments: