Monday, July 7, 2008

Ett Nytt Försök...

Gör ett nytt försök på min lilla "lista" eller vad man skall kalla det. Senast hade jag "strömavbrott" i typ en sekund men det räckte för datorn för att den ville starta om och jag hade inte sparat det jag skrivit så det sket sig ganska brutalt tyvärr. Min lilla lista bestod av en massa namn på folk som jag vill träffa, umgås och prata mer med helt enkelt. Vet dock inte om jag vågar skriva på den utifall någon känner sig utelämnad eller något men detta är verkligen folk jag varken sett eller pratat med på väldigt länge.
Nazila - Hur har du det på den stora ön ? Det var så länge sedan vi ens pratades vid och ännu längre sedan vi sågs. Asså bara för att vi inte pratas vid betyder de inte att jag inte tänker på dig från tid till tid. Saknar den ""simplare"" tiden när vi gick på Komvux i Lerum. Fan jag skäms för att jag inte lagt ner mer tid och kraft för att höra av mig och kontakta dig. Frågan jag kanske borde ställa mig är ifall du fortfarande vill "veta av mig" ?

Silje - Min älskvärda kusin, hur går det på jobbet ? Fan varför blir det samma jävla sak varje gång jag är i Norge ? Säger alltid att jag skall ta upp kontakten igen och prata en massa men så dör det bara ut. Fan önskar att vi sågs mer och hängde mer än vad vi gör nu, usch... vi ses ganska snart i alla fall.

Noa - Min favorit Umebo hur går det ? När skall vi festa och träffas för första gången ? Måste fan komma upp och medverka på någon av era wicked fester, är så sjukt avis på att ni verkar så "urflippade" på ett avlsappnat sätt om det går ihop. Du skall inte ta och flytta ner till Göteborg ?

Estié - Broschaaaan ! Fan jag skall kuufa dig, helvete vad länge sedan det var när vi verkligen bara hängde och hade det jäst. Måste ta och styra upp något snart, sitta och ha det jäs päs och titta på film eller spela tv-spel. It's a fucking anti-aircraft gun Vincent...

Tommy - Min äldsta barndomskompis, vafan hände ? Vi som hade planer på att flytta in i mina föräldras hur och bara spela Sega hela daganar, vad hände med det liksom (antar att vi växte upp och blev lite realistiska) ? But still, vafan det dog så brutalt ut efter gymnasiet. Vad hände med skejtadet ? Allt verkligen bara försvann och vi varken ses eller pratas vid längre. Det är synd... har vi bara vuxit ifrån varandra eller vad ?

Krull - En trogen vapendragare när det gällde Kvällsskejt utanför Vattenpalatset, en Macgyver när det gällde att fixa saker med trälim. Vad blev det av alla dåliga Steven Segal filmerna och det ständigt "nallande" av godis på Movie Master ?

Packen - En återfunnen vän om och om igen genom årens lopp, hur går det med Maggan och vad gör C.G. nuförtiden ? Vad hände med alla goingar vi alltid drog ? Fan när blir det en go movienight med en massa sköna Giallos, Kannibal, Zombie och Slasherfilmer ? När vi hänger känns livet aldrig brunt.

Victor - En 80-tals kapsyl på huvudet är något du inte har men borde införskaffa så vi ännu en gång kan få höra Wikegårds vackra stämma när han kläcker ur sig oförglömmliga kommentarer. Det var med förväntan och spänning man satt uppe på nätterna och tittade på vad Lizzie skulle hitta på för hyss, vem Bea skulle läxa upp och vem som skulle få känna och klämma på Joans handskar, vafan hände med vårt kära KF ? När kommer du hit och sträck tittar "lite", det finns ju allt för många goingar att se och minnas ? Eller bara kör en maskerad med Bröderna Lejonhjärta tema ?

Nicklas - Min kära "sambo" vi umgås alldeles för lite och när väl du tar ett initiativ så bangar jag, illa av mig. Fan vi måste köra inte bara en heldag utan en hel(vecka) av hängandes, matlagning och tv-spelande. Vi har ju bara good-times när vi hänger, det blir ju bara aldrig av.
* Konstpaus... "behövde" ta en paus mitt i här, konstaterade att detta är en jävligt svår lista att kompilera. Så jävla lätt att någon blir "utelämnad", usch... skulle kanske inte ha börjat. Jag fortsätter och känner sig någon "utelämnad" så hör av er, kanske bara är så att vi träffas ganska mycket trots allt, eller åtminstone mer än vad jag träffar detta folket. Försök inte ta illa upp bara.
John - När skall vi skejta igen ? Helvet, det var så jävla länge sedan. Får ta och försöka hänga lite mer utanför "festandets" värld också, kan faktiskt vara ganska trevligt att umgås när man är nykter, tro det eller ej. Får styra upp något med lite "Lerums folk" och dra en rull eller något (titta på film alltså).

Maria - Oj så mycket att säga, så många minnen, så mycket historia på en ganska relativt kort tid.

...shit, en käftsmäll och ett slag i magen. Det är tungt att andas, min kropp väger mer än vad jag kan bära. Att det fortfarande rör upp så mycket känslor var jag verkligen inte redo för. Det krävs en hel del för att sätta mig nästan i tråar så jävla fort.
Att ""du"" fortfarande lyckas är minst sagt jobbigt. Usch, det var oerhört obehagligt.

Det är inte något speciellt utan det är bara där. Det är verkligen bara ett blankt papper som skapar så fruktansvärt mycket känslor att det nästan får mig att gråta och det säger nog en hel del om vad vi "genomgått" de åren vi känt varandra.
Jag måste nog verkligen ta och fortsätta en annan dag, detta satte mig helt ur spel.

No comments: