Monday, July 7, 2008

Det Är Varmt...

Vad har hänt med min lägenhet ? Det var skitvarmt när jag kom in i den imorse och det är fan lika jävla varmt nu som då. Inget element är på och det har ju regnat så det kan knappast vara för att solen stått på eller ? Usch, klockan är snart halv två och jag skall ha en person som kommer och tittar på lägenheten imorgon klockan tio. Jag har en del att städa känner jag, bara så att lägenheten ser någorlunda respektabel ut. Måste även ringa angående besiktning av lägenheten, för jag flyttar ju fan snart.














*
Angered
(Version 2.0)

Klockan är lite mer nu, nolltvå:sjutton för att vara exakt. Jag har som tidigare sagt besök tio:nollnoll, en som skall titta på lägenheten. Städa är fan något jag verkligen verkligen måste göra och det kommer bli segt att göra det också. Jag vill fan inte !

Jag borde nog sova, klockan är trots allt nolltvå:femtiosju.
- Det Känns Som Om Du Inte Tycker Om Mig Längre.
- Det Här Är Inte Hip Hop, Det Här Är [Chiphop].

Likt dig vet jag inte längre, fan vad har jag sagt ? Var det verkligen något att ta in ? Jag vet fan inte alltså. Är riktigt trött och orkar inte tänka längre. Åtminstone förmådde jag mig själv att säga till och be dig om en tjänst sen vart de leder vet jag inte men har i alla fall tagit mig en bit på vägen. Det känns även som jag gjort dig något, har jag felat dig (jag misstänker det).

Allt känns bara utspelat och över när jag väl "skrivit av mig" men är det verkligen de ? Har jag tagit i tu med det då och lagt det bakom mig eller vad sker ? Jag har så svårt att gå tillbaka, se vad som skedde, känna in hur jag mådde, allt är bortblåst och glömt och det hjälper ju knappast att jag har ett fatalt dåligt minne. Jag vet inte riktigt hur jag skall ta i tu med det. Kanske borde försöka gå och träffa en kurator igen, någon inne i stan bara för resvägens skull. Å andra sidan måste man börja om förklara allt på nytt och det känns ganska bökigt.

Som det verkar och ser ut framöver så är det inte så mycket mer att bry sig om. Jag menar, jag har ett jobb, jag får mig en lägenhet om ett tag (första hand) och jag skall inte iväg och resa eller något dylikt. Så det ser ju ganska lugnt ut just nu. Inget jag behöver ta i tu med eller planera direkt så, eller ? Det är fortfarnade jävligt varmt här inne och det stör mig (visserligen är datorn igång).

Visserligen om det nu är lugnt ett tag kanske jag hinner göra lite andra saker, så som att gå igenom musik, film och bilder på datorn. Slappa och ta det lugnt och försöka organisera mitt liv lite mer, strukturera upp mig lite mer helt enkelt. När det slog mig att jag behövde städa och så här hemma inför titten imorgon så inser jag att jag har fortfarande inte riktigt flyttat in här. Det är inte alls lika inflyttat som hemma hos Saga, shit det var riktigt riktigt fint hemma hos henne, här ser det bara förjävligt ut. Visserligen så bor jag i andra hand så man har väl bara mest sett det som ett tillfälligt boende och inte direkt orkat bry sig.

No comments: