Saturday, July 19, 2008

Klockan Börjar Bli Mycket...

Klockan börjar bli mycket och vad har jag fått gjort ? Nada typ...

Fixat en tvätt (eller hälften av den men den är färdig).

Jag skulle dragit till ICA för att inhandla mat som jag tänkt laga men får se hur det blir, om jag orkar. Är riktigt sliten och skulle helst vilja sova faktiskt. I och för sig lär jag bli lite piggare i alla fall ifall jag tar mig dit, trotsa regnet och rör på fläsket. Kanske bara kan göra så att jag tar hand om tvätten som ligger i tvättmaskinen, tar disken som behöver göras och gör rent spisen så kanske jag kan orka laga mat imorgon ? Dock skulle jag vilja ha något annat än piroger till lunch imorgon Igen. Jag andas fan piroger nu.

Fick pratat en del med Maria igår / inatt och även om vi inte möttes upp så känns det bra mycket bättre, vi behöver dock träffas och verkligen reda ut och prata ut om "allt", vad de nu innebär. Skall försöka mötas upp i slutet av veckan. Måste bara skriva ett mess jag fick av henne förut idag, hoppas du inte blir sur nu men detta var verkligen jätte fint och jag kände mig rörd.
Hej, efter igår fick jag än en gång klart för mig, vilken underbar person du är. O de som inte får vara en del av ditt liv eller de som inte anser de är tycker jag synd om. Jag kommer alltid älska dig som en vän för du är den man kan lita på o du ställer alltid upp trots att du just då har något eget. Du är en värdefull person o jag hoppas att vi kan reda ut allt o börja umgås som förr. Puss o kram
Jag vet inte riktigt vad man skall säga, jag är rörd och blev smått tagen på sängen. Det är väl inte direkt varje dag man får sånna saker sagda om en. Asså visst är väl medveten om att folk tycker om mig och att jag är ganska snäll av mig men detta gör det hela verkligt och mer overkligt för det är fortfarande svårt att förstå och acceptera att folk har sånna känslor för mig.

No comments: