Friday, July 25, 2008

Nu Är Det Fredag...

Nu är det fredag,
Jag fick ett svar,
Jag fick ett svar igår
Jag är nöjd,
Jag vet bara inte vad jag skall säga,
Får fila på det tills imorgon.

Måste övertala Alex att jag tar hans timmar nu nästa vecka, tre dagar. För han täcker upp för mig under helgen och det hade varit bra för mig att få lite extra timmar denna månaden samt att han kommer jobba jävligt mycket om han även skall ta helgen som kommer. För som det ser ut nu så är det verkligen fattigt med timmar och det stör mig som fan, jag vill jobba, jag kan jobba men får inte.

Behöver bygga upp min kassa lite så att jag har en buffert samt att jag kommer få betala lite mer i hyra nu när jag inte delar den med Nicklas. Kanske borde skaffa mig ett eget ICA-kort, känns lite luffigt och tattigt att köra på mammas. Jag betalar ju för mig och så men hade kanske varit bra med ett eget, så man kanske kan börja fixa upp någon slags budget eller något (fan vet jag).

Något annat som slagit mig är att jag kanske kan inreda och verkligen göra nästkommande lägenhet till ett riktigt hem. För här har jag bara bott för stunden, en temporär lösning och även om man försökt göra det lite schysst så känns det ganska halvdant och man har inte riktigt brytt sig särskilt mycket. Vet i och för sig inte vad jag skulle göra, förutom att sätta upp mina planscher och möjligt rama in resten som är undanstuvade men bara det att jag har möjligheten känns bra, någon som har några tips ?

Jag vet hur det är Sys, trots mina 54 inlägg (hittils) så känner jag att det borde finnas mer. Är ju trots allt hyffsat låg siffra jämför med medel men å andra sidan skrev jag fruktansvärt lite förra månaden, har inte heller ritat så mycket som jag gjorde förut heller. Jobbet tar väldigt mycket tid från mig och just att jag jobbar kvällar tar tyvärr mycket också, visserligen är det ganska schysst pass, eller ? Kommer mitt i stressen (vid två), då går alla också och det brukar pumpa på i vågor tills 7-tiden då vi stänger och sen har man kanske 1½ timme, till klockan nio då man plockar upp varor och dylikt i butiken (varva ner lite). Tyvärr tappar man allt innan jobbet, man går kanske upp vid 10-11 tiden och då börjar man 2 så man åker vid halv 2 och tills dess käkar man och slappar, kanske kör en tvätt men det är de. Man hinner inte med särskilt mycket, om man istället öppnar vid 6 (går upp runt 4, halv 5) så är man hemma tills 3 ungefär och då har man hela dagen framför sig istället (mycket slappare). Borde kanske prata med Henrik och se vad han har att säga.

Har skrivit en lista över saker jag vill ha försökt få gjort i helgen, är trots allt ledig eller nästan åtminstone. Har flyttat över mina timmar till Jansson AB ute i Lerum, timmarna är helt okej dock inte så mycket lön men det gör inget. Hoppas jag har ork att städa när man kommer hem efter jobbet. Hade tänkt att försöka städa lägenheten i helgen och fixa lite annat smått och gott. Vill du hjälpa till på något sätt så vet ni vart jag bor, ni har mitt nummer, tveka inte ! Ring nu, för i helvete ring era jävlar innan jag dödar er !

No comments: