Wednesday, July 23, 2008

Jobb, Jobb Och Ehm, Jobb...?

Blev inte så mycket av min dag som jag hade velat, som vanligt siktade jag högt och kom inte särskilt långt. Vaknade av att Magnus ringde och frågade om jag hade lust att kanske komma in tidigare till jobbet då det var en del att göra, vilket jag gjorde (tog god tid på mig att göra mig i ordning). Kom väl till jobbet strax innan halv tolv och jobbade till nio, ett ganska mastigt pass å andra sidan är det pengar och jag visar att jag är redo att rycka in ifall det krisar sig. Jag lägger ner ganska mycket tid i jobbet vilket jag hoppas skall löna sig framåt, jag har liksom inga planer på att göra något den närmsta tiden. Det jag hoppas på är att få mer timmar så jag klarar mig, hade inte varit helt fel med heltidsanställning (dock tror jag inte det sker på ett tag). Lär väl inte bli kvar i all evighet men just nu så är detta mitt jobb och jag vill ha kvar det en längre framtid, behöver inte mer skit att tänka på än det som redan finns.

Jag börjar verkligen komma in i det, visst finns en hel del som jag är inte riktigt high på och det har mer med att jag inte vågar ta till mig och vågar inte "step up", vågar väl inte ta så mycket ansvar (vilket är jobbigt) men men det kanske kommer (eller något). Hur som helst så söker jag bara stabilitet, en återkommande och förutsägbar vardag eller åtminstone vad gällande jobb. Snart har jag en schysst lägenhet med ett förstahandskontrakt och bor själv så då är det ännu ett "bekymmer" jag inte behöver tänka på, så kanske jag verkligen kan börja på allvar jobba med mig själv och mina verkliga issues. Jag vet inte vad jag ser mitt jobb på ByggMax som, det är ett jobb, ett jobb som jag trivs med, ett jobb som jag börjar komma in i, ett jobb där jag har lärt mig en del, ett jobb som jag ofta kan släppa på fritiden, ett jobb som låter mig ha rutiner, ett jobb som betalar min hyra, om och kanske när jag tröttnar då löser jag väl ett nytt men detta hoppas jag att jag har kvar över en överskådlig tid, hur lång tid det nu är vet jag inte men åtminstone till våren om inte längre (som det ser ut nu).

Känns som om jag vill ha sagt mer på något sätt men...

Det är fan löning snart vilket är nice som fan, hoppas jag kan få tillbaka lite pengar som jag lånat ut då. Min lilla lista minskar oerhört lite och ökar ganska friskt ibland och nu är det fan uppe i
5615 kr dock kan jag ju räkna bort 320 kr för de futtiga pengarna jag lånat Uma tror jag knappast orkar eller känner för att kräva tillbaka. Om du nu råkar läsa detta Uma så får du mer än gärna betala tillbaka dessa (lånade de dig för hårförlängning) för 320 kr är alltid 320 kr men eftersom jag tvivlar ganska starkt på att du kommer att läsa detta så spelar det väl ingen roll antar jag. Allt annat folk, bara höra av er så skall jag påminna er vad ni skall ge mig.

2 comments:

Anonymous said...

hej, jag har väl inte lånat något va? gud nu blir jag nervös. det är bara att säga till så sätter jag in dom på kontot!!!
kram

Tomten0 said...

Inte vad jag vet men du får gärna "vara" skyldig mig pengar om du vill |P