Sunday, May 4, 2008

Skunk...

Skunk var det första community jag började hänga på och det är snart hela 8 år sedan, detta skedda och det var nämligen den 27:e augusti, två dagar efter min födelsedag. Jag vet inte när jag senast uppdaterade den riktigt så men jag var bara aktiv i något / några år sen har den bara alltid varit där men detta står på min presentation och jag redan som ung lärde jag mig att hata.
Jag hatar allt jävla folk som verkligen bryr sig om modet.
Kan varför kan inte alla bara sluta och ha på sig samma jävla saker det blir så in i helvete enformigt. Lika bra att jag bara sätter mig i mitt hörne igen och trycker, för även om jag säger nått så kommer det fan inte ändra folks fukkade och idiotiska beteenden.
Nä får fan ta och rycka upp mig. Folk som inte är helt blåsta i huvudet får gärna dela sina åsikter med mig.
Intressen:
Hata A-Teens
Hata störande fjortisar
Lyssna på grym musik
Spela ännu mera data
Spela data
Trycka i ett litet hörne
Mina Gupper:
#synthare

älskar mina kängor
Dåliga Människor
David Lynch
ElectronicBodyMusic
front 242
gris-Göran

Industrial Music
Kvinnofängelset
laibach
Lojala Rammsteinare
ministry
Moby
NärJagBlirDiktator..
Rammstein
Skinny Puppy
South Park
Synth
Twin Peaks
Vi som er fra Norge

Kan man göra något annat än älska mig ? Förrensten så heter jag N.B.KSkunk och för att belysa något så när jag loggade in var det hela 123 användare online. Skunk har funnits sedan 1998 och var runt millennieskifte Sveriges Största community men blev sedan omsprungen av Bajs(lunar)storm. Hade faktiskt ett konto där i enda syfte att visa hur mycket jag hatade allt folk där.

No comments: