Sunday, May 18, 2008

Skriver Du Åt Mig...?

Asså shit vart fan tog veckan vägen ? Jag har inte lyckats blogga på fyra jävla dagar ! Ni förstår nog inte hur galet mycket jag haft att göra för att inte ha möjligheten att blogga så mycket som jag brukar, snittar liksom 2 inlägg per dag.
- Är hög på cola och fett.

Något annat som suger lite är just att jag börjar nollsex:fyrtiofem och jag kommer inte komma i säng än på ett tag då jag känner att jag har en hel del kvar att göra. Något som är nice är dock att de släppte Andreas Kleerup till Arvika, var lite extra krydda och kan säkert bli nice men det som gör att det kommer bli värt att dra på Arvika i år igen är ju att Robyn kommer. Äntligen kommer det något som jag verkligen vill se. Säger inte att resten av de artister jag vill se är dåliga bara att detta gör att det trots allt ändå känns värt, pengarna tiden och mödan. Jag åker trots på festival för musiken. Är en sådan konstig människa.

Detta kommer typ bli ett långt inlägg då det finns massor att skriva om, det som också är lite tufft och sannerligen kommer bli intressant är att, Dr. Alban och Haddaway skall göra en låt tillsammans och den skall heta, Something Good Is On It's Way.

- Jag är varm... måste sluta med (gröt)ätandet.
- Nu blev jag hungrig, också.
- Så har jag tre mackor tills imorgon, it's brilliant...
- Det blev kortare än jag trott.
- Redo för sängen nu...

1 comment:

Noa said...

hehe,
also: basic element kommer till Umeå på lördag; PARTY LIKE ITS 92!