Friday, June 29, 2007

Vem Vet, Vem Orkar...?

Det var ett par dagar sedan jag skrev senast, har varit fullt upp och har inte haft tid eller ork att skriva något. Jag vet inte riktigt vart jag skall börja eller ens vad jag vill ha ut ur det hela. En sak jag kan konstatera är nog att skriva så att det blir 120 inlägg denna månanden men sånt som sker när man inte är hemma. Kan väl också konstatera att min chef och folket på min arbetsplats är dumma i huvudet och kan nog förtjäna ett nackskott vardera, inte packen då men de övriga. De påstår sig driva ett företag, snarare ett jävla dårhus. Fan folk kan inte lägga ihop 1+1 och förvänta sig att få 5 utav det. Min chef lärde mig en viktig sak igår att du kan backa till Tjörn, lassa av två fulla pallar för hand under en timme. - Vafan skall man säga liksom ? Idioter...

Det var så här att jag skulle ut till Tjörn på sydspetsen och lassa av typ en pall räkor och en jävla massa fiskar och kräftor typ, hela bilen var typ full och klockan var väl strax innan 11 då jag får höra av han som brukar köra den sträckan att jag hinner nog inte med färjan tolv:femton och kanske borde ta min lunch istället och fråga Rickard, min chef vad jag skulle ta för färja eller snarare när nästa färja gick. Som svar får jag att jag hinner fan backa dit på den tiden. Jag som först och främst aldrig i hela mitt liv satt min fot på Tjörn inser ganska fort att det är en bra bit dit och dessutom är det en jävla massa trafik men som en god liten arbetsmyra som jag är ligger jag och pressar hela vägen till Tjörn i typ 130. Trots detta hinner jag knappt fram och har panik när jag lassar av för att jag inser att jag aldrig hinner klart tills färjan skall gå tolv:femton som förövrigt går tolv:nollfem, hur som helst blir jag klart tolv:tjugofem och sen var det till norra spetsen av Tjörn och lämna av något också. Beslöt mig då för att hålla mig på rätt sida av lagen för att orka offra mitt körkort för min chef, kan vara värt att notera att mellan nollfem:trettion och nu så hade jag bara haft en banan att käka, jag fick dra mig till ungefär 1 innan jag fick något käk i mig. Inte så lyckat då man hade sovit typ bara 5 timmar så man var inte så jävla pigg.

Chefen har dessutom varit på mig om repor på bilen som inte skall varit där innan jag började köra och till min vetskap skall jag inte ha åkommit dessa repor, om möjligt när jag skurade av bilen men jag gjorde bara som jag blev tillsagd och använde mig av de redskap jag skulle använda mig av. Så ifall det är någon som skall få skit för det är det personen ifråga som har sagt till mig att göra som jag gjorde, för jag antar att de som jobbat här 3 år jämför med mig som jobbat 1½ vecka borde veta mer om de saker de använder för att tvätta deras bilar än jag. Det är en massa annat som strulat och bara allmänt veligt, ingen som styr upp saker och ting och folk säger emot varandra osv. så jag tror fan att blir jag erbjuden jobb så skiter jag nog ganska mycket i det för jag skulle fan inte palla av de.

No comments: