Monday, September 17, 2007

Vad Skall Jag Göra...?

Blev inte bedtime trots allt, sitter och fördriver min tid med att prata med Arlene. Vill bara inte gå och lägga mig, vill inte möta allt de som väntar mig imorgon. Någon som har något förslag ? Helst något som jag kan gå med på. Vill ju verkligen inte att det skall vara måndag imorgon, kan jag bara inte få några dagar till att fundera över hur jag skall göra. Vill bara undvika ryskan, går jag dit kommer jag bara sitta där som ett fån, inte kunna något, bara skämmas över att jag inte pluggat. Går jag inte dit kommer jag må dåligt över det. Vill ju gärna plugga vidare för att det hade varit schysst att kunna det men det verkar ju inte vara något för mig eller åminstone inte under dessa förutsättningar. Måste fortsätta skriva, min oskrivna lag säger åt mig. Det måste se bra ut, så jag blir nöjd.

Skulle kunna tippa med att dagen kommer sluta med att jag aldrig gick på ryskan utan satte mig någonstans i stan på någon parkbänk (om vädret tillåter) och läste den filmvetenskap jag ännu inte hunnit läsa. Kanske tar mig in på något café, ringer några av mina vänner som jag skulle kunna tänka mig att fika med och som jag tror finns i stan och är lediga. Självklart kommer det visa sig att de varken har tid eller befinner sig i staden. Efter det blir det att dra sig tillbaka till Lerum för att genomgå något allergitest.
- I've already got it figured out...

Enda anledningen till att jag ens drar in till stan på förmiddagen kommer att vara bara för att slippa få en massa frågor varför jag inte är i skolan, u.z.w. damn jag är så förutsägbar. Självinsikten är det ju inte något fel på heller bara att jag inte har något som ens kan kallas för självkontroll så det hjälper mig ju så där mycket. Jaja vad skall man säga ? Klaga lite mer ? Det kanske blir bättre ?

Frågan är bara hur länge jag kommer sitta här framför datorn och låtsas som om jag verkligen kan fly undan världen och allt som involverar att leva i den. Kan vi inte bara leka en lek ? Bara försvinna för ett litet tag.

- Jag tänker, alltså mår jag dåligt...?

No comments: