Tuesday, September 18, 2007

Sleepy Time...

Nä det är nog fan dags för lite sovning nu tror jag. Klockan är nollett:femton och jag känner mig aningen sliten. Filmvetenskap imorgon, lång dag. Hela två lektioner, varav en är att titta på Jaws. Syns imorgon folket. Ser inte riktigt bra ut med så här korta inlägg, känns lite "onödigt". Skulle lika väl kunna slänga ihop flera av de men skit samma, gjort är fan gjort.

Dagens Låt: Bigod 20 - America

Fan blir såå sugen på att forsätta töja hålet i vänsterörat samt vill jag skaffa en ring till i samma öra fast i ovankant. Suttit och tittat lite på www.bmezine.com man blir ju inspirerad och sugen. Även lite lockande att tatuera mig men det kommer definitivt ta något år till innan det blir av, eller skulle jag kunna tro i alla fall. Kanske borde ta och skriva ut bilden / bilderna / texterna som jag vill ha och sätta upp de på badrumsspegeln eller något så jag får se de dagligen. Känns det fortfarande bra efter ett års konstant tittande på de så kan man nog vara säker på att det känns rätt eller mer rätt än att bara göra det nu. Blev lite längre trots allt, wuhu !

Känns bra att vara saknad. Folk verkade undra vart jag tagit vägen idag. Bara lite ovanligt att känna uppskattning för att vara uppskattad, inte så jätte ofta jag känner in sånt men idag var en av de dagarna vilket är nice men lite weird också. Något som är lite segt dock är ju att KF-Boxen verkar dra ut på tiden, verkar som om det är lite drygt 2 veckor kvar tills den släpps. Skulle ju släppts den 15:e september men verkar framflyttat till den 29:e september, det suger ju. Dock så kanske man får den i tid till sin framtida inflytt, om det nu blir av. Man skall inte ropa hej förens man sitter i lägenheten, som jag brukar säga.

Nä skall väl ta och dra mig till kojs så man får sin skönhetssömn, nollett:tjugonio.

No comments: