Sunday, September 2, 2007

Damn...

Fan va det går framåt,
Jag är så lyckad,
Pengar flödar fram och tillbaka på konton,
Ingen kontroll,
Det spårar ur,
Delaranto...

Jaha, då satt man bakom skolbänken imorgon igen då. Känns som om det är bara en själv som inte direkt har några framtidsplaner, jag bara är mest. Får väl hoppas att det kommer bli bra så man inte känner att man bara slösat bort en hel termin på skitsaker. Fan det är lite små kallt i huset men orkar man gå och tända i pannan, nee. Jag är så lat att jag inte ens går ner och sätter på pelletsen, it's too much of a hassle. Skall försöka ta tag i mig lite, jag har trots allt inte gjort ett skit på min veckolista. Är väl ganska besviken över mig själv p.g.a. detta men jag får väl bara se det som att jag har jobbat en massa och att det varit lite numero uno.

Uttdrag ur veckolistan:
För kommande vecka skall jag helst ha gjort detta:
(Dock är inte allt gjort så kan jag gläjda mig att jag börjat och att jag fått gjort igenom något istället för inget. Måste se de små segrarna i vardagen)

* Gå igenom ett olyssnat album
* Generbestämma en mapp
* Skriva av en Cat Rapes Dog låt
* Titta på en köpt film
* Titta ett avsnitt av den lånade anime serien
* Läsa lite ur den bok jag "läser"
* Ta ett dopp i Aspen, möjligt bad om temperaturen tillåter. Om inte försöka Skejta någon dag.

Det otroliga är att jag faktiskt gjort lite av dessa saker trots allt, jag har tittat på minst en film jag köpt, jag har tittat lite på anime serier jag lånat (dock inte den jag menade i oavnstående text men ändå.) jag har även läst lite ur min bok samt skejtat lite. Kommande dagar har jag lite andra mål jag dock behöver göra. Får se hur detta kommer att gå, jag måste mer eller mindre göra dessa saker.

* Klippa gräsmattan
* Städa mitt rum
* Städa lite i huset, samt fixa disken
* Vattna blommor


No comments: