Friday, May 21, 2010

Nu Tar Vi Ett Steg Till...

Var hos min terapeut och hon tror att min deppighet har till stor del med att jag helt enkelt går och tycker på en massa ilska som inte kommer ut som läggs på hög och tillslut mår jag dåligt för att jag inte tar i tu med min konflikträdsla och de saker jag är förbannad för helt enkelt. Känns ganska realistiskt och nog inte helt omöjligt att det kan vara så. Är ju jävligt konflikträdd av mig, vill ju alla bara väl hela tiden och tillslut går det ju ut över mig själv för att jag låter andra köra över mig. För att sedan bara sitta och trycka på en massa ilska som vägrar släppas lös.

Hon tyckte att jag nästa gång jag mådde dåligt eller var deppig försöka fundera över vad som kan ha fått mig arg eller frustrerad så att jag kanske kan ta i tu med det istället för att bara gå och må dåligt, helt enkelt peka på att "nä men jag mår inte dåligt egentligen, jag är bara arg på den där personer där för att..." och förhoppingsvis i och med detta kanske jag dels kan ta i tu med min konflikträdsla samt att jag kanske ""slutar"" deppa ihop helt utan anledning. Så jag skall försöka fokusera och tänka på detta samt att försöka möta och ta i tu med de konflikter som uppstår.

Skall dessutom försöka prata om när jag gick in i väggen och kring den tiden nästa gång vi ses.

1½ timme senare...

22.40 - Nu har jag suttit och gått igenom Helgon, min blogg och diverse material för att se ifall jag noterat något om detta och det var fan inte mycket måste jag ändå säg. Trodde jag hade skrivit mer om det men icke !

No comments: