Sunday, November 1, 2009

Bakfylla & Ett Sprutande Element...

Den här månaden började ju ganska intressant måste jag ändå säga men för att förstå varför får vi gå tillbaka ett par dagar och inse att jag faktiskt lyckades vända på min sugvecka efter att kommit hem från jobbet i torsdags gick jag och la mig ett par timmar för att hinna vila ut och ladda om batterierna och det funkade, för när sen när väl Madde kom var jag på ganska bra humör och satte igång med att dricka och dricka gjorde jag fan ordentligt denna kväll. Fick nästan i mig en hel jäger och ett par öl på kanske 4-5 timmar och sen bar det av till Järntorget där vi gick in på Stars & Bars, otroligt nog lät ju vakterna mig att gå in även om jag blev tillsagd att ta en vatten istället för den öl jag tänkt beställa men lika bra var nog det för jag var fan långt ifrån nykter. Vi drog vidare och satte oss senare på Sejdeln tror jag, inte säker men hur som helst så satt vi där till stängning och begav oss sedan hemåt. Naturligtvis har jag inte egnat en endaste tanke på att det är vardag och att mina vagnar slutar gå vid 1-tiden och jag inte har en chans i helvete att hinna med sista vagnen.

Tar idiotiskt nog en taxi direkt från Järntorget och får pröjsa närmare 450 kr för att ta mig hem vilket sög ganska mycket då jag redan tagit en taxiresa för mindre en vecka sedan på grund av samma skäl och då kostade det mig 350. Dyrt att åka taxi och onödigt men men så blir det ibland. Kunde ju faktiskt tagit mig till typ Sävenäs eller något och åkt därifrån men så långt tänkte inte jag förens dagen efter men då hade man inte tid att jämmra sig för mamma och pappa kom förbi och skulle hjälpa mig lägga klart golvet i sovrummet och fan va snyggt det blev !

En sak som är jävligt klart att detta var första och definitivt sista gången jag lägger golv när jag är bakfull, det var verkligen inte en trevlig upplevelse och något som jag verkligen inte rekommendera att andra prövar på because it sucks...

No comments: