Tuesday, November 10, 2009

Omotivation...

Det var tungt att gå upp imorse men jag gjorde det, strax efter åtta hankade jag mig upp och fick faktiskt diskat och städat köket som jag tänkt mig. Skulle ju gjort det igår och jag började städa i köket igår men tog så jävla tid och klockan blev så mycket att jag kände att de var bättre att försöka gå och lägga sig och komma upp tidigt istället. Så planen är att försöka laga mat när jag kommer hem, något med kyckling, potatis / ris och wookade grönsaker tror jag. Någon som har förslag på vad för något jag kan göra, skall gå och handla lite också.

Behöver hitta recept som är bakvända, där man kan söka på de saker man har hemma och få fram saker man kan göra typ men jag orkar inte riktigt tänka just nu så jag vet inte riktigt hur jag skall formulera mig för att hitta detta via gåggle.

Hatar att bara sitta och vänta på att dra någonstans, just nu inväntar jag på att det skall bli dags att ta sig till jobbet.

Hade glömt att jag Hatade Family Guy och laddade ner de senaste avsnitten och insåg när jag väl skulle sätta mig och titta på de att jag inte tyckte om detta längre på grund av de senaste avsnitt som har sugit massor av balle och tänkte att jag skulle ge de en sista chans och ja... vad skall man säga, det har ju bara blivit så jävla dåligt att det finns fan inte lägg ner Family Guy !

1 comment:

Tove said...

Testa datakokboken, program med massa recept där du kan söka på ingredienser.
Finns att ladda ner på piratebay