Wednesday, November 4, 2009

Lycklig, Lyckligare, Lars...

Det är jävligt svårt att få det till men när man väl lyckas är det jävligt nice. Började dagen med att sitta på en buss och man var förbannad, huvudet värkte och mådde smått illa men så när man klev av bussen kom en svag och kall bris, så vaknade man till lite och allt kändes mycket mycket bättre. Så satte man på Bobby Mcferrin - Don't Worry, Be Happy och så blev allt väldigt mycket bättre, det är en jävligt bra feel good låt och bara man börjar sjunga eller nynna på den så blir ju allt mycket lättare att ta i tu med all skit som är omkring en.

Eftersom jag lyssnat på den när jag kommit till jobbet så var det den som gick på när jag slog på den igen när jag skulle bege mig hemmåt igen vilket fick mig genast på bra humör och man kände bara för att vara lycklig och må bra så jag fortsatte att lyssna på massa goa danslåtar med massor sköna basgångar. Med låtar som, Miami Sound Machine - Conga, Weather Girls - It's Raining Men och andra klassiker. Sen så när man kom hem så hade ju Arga Snickaren precis dragit igång så det kunde inte bli mycket bättre, det är ju verkligen det enda tv-programmet jag tittar på och följer, annars kanske man sitter och zappar någon gång då och då men det är fan sällan. Hade nästan varit perfekt med att köra fredagsmys på onsdagar, lite chips och en öl kanske och bara ha det nice som fan.

Åker förbi brandstationen i Angered varje dag, från och till jobbet och tänkte nu på hemvägen att fan brandman kanske man skulle kunna bli men insåg ganska snart när jag började kolla på kraven att det inte är något jag skulle fixa, då jag behöver först och främst vara helt frisk vilket jag ändå inte är med tanke på min astma samt att man inte skall vara klaustrofobisk eller höjdrädd och även om jag blivit bättre på det där med höjder så sket det sig nog lite ändå. Sov kanske hade varit en idé...

No comments: