Monday, July 30, 2007

Vad Skall Lars Göra...? Förklara !

Vem skall jag vända mig till när ingen hör ?
Vem skall jag vända mig till när ingen ser ?

Vem skulle lyssna ?
Vem skulle förstå ?

Ingen...

Jag kan inte låta någon lyssna,
Jag kan inte låta någon förstå,
Jag är fången i mitt egna förtryck.


Trött, less och färdig,
Känslor jag känner inför mitt jobb.

Visst en månad kanske inte är mycket men å andra sidan har jag inte jobbat på ett halvår. Kanske kunde "stå ut" längre men hoppar av innan det drar ner mig i skiten allt för långt. Jag skulle behöva längre betänketid men imorgon måste jag nästa säga till.

Kanske skulle gå i paraden i år, frågan är ifall det är värt minst 300 kr upp och ned typ samma dag.

Veckan är påbörjad och snart slut igen.

Just nu känns det som om det är bara enklare att bita ihop, ta det sista och bara hålla käft. Det är bara en sån bitch att ännu en gång säga att man inte orkar jobba mer, det tär. Det är inte lika illa som det var förut, det är bara mer att jag lessnat ganska mycket på hela grejen. Jag har absolut inga skyldigheter, jag har inte skrivit på ett skit men det innebär också att de inte har några skyldigheter gentemot mig så ah... svårt är det. Vet bara fan inte vad jag skall göra, eller hur jag skall gå tillväga snarare. - One motion! Right off!

Så får man smäll på fingrarna av Alfa-kassan efter att man sagt upp sig, ännu en gång. Orkar fan inte bry mig, jag är bara så trött. Ständig kamp och jag vet bara inte vad jag skall göra. Ena stunden så funkar det ganska bra och andra så vill man bara fly därifrån, oftast brukar det funka när jag väl är där men det är bara så länge jag är sysselsatt nu har jag knappt några körningar och jag går bara och gör massa små plock. Jag känns som någon jävla liten hjälpreda eller en liten unge som inte får göra något viktigt utan bara hjälper de stora pojkarna men enkla saker så man håller käft och är sysselsatt. - Puschi Kurats, And Shut You're Trap !


No comments: