Sunday, July 22, 2007

Så Var Man Bäst Igen...

Strax innan fyra så trampar man iväg från Lerums skejtpark och slutdestinationen blev Linnéplatsen ungefär timme senare, träffar min syster och vi traskar iväg efter en stund till en indiskrestaurang och käkar för att sen dra sig vidare till Filmstaden där jag köpte mig en biljett till Die Hard 4.0. Hade verkligen inga förväntingar då jag sett trailern så såg det bara ut som en massa fula animerade effekter och bara väldigt löjlig men det visade sig att jag hade fel, den var riktigt fet. Dock saknade jag lite verbalt språkbruk från John i denna film och det kanske var lite väl mycket till överdrift i vissa action scener men vad har det inte varit i de andra filmerna ? Hur som helst var den nice som fan och jag gillar den och de som känner mig vet att jag har svårt för actionfilmer men jag tycker att denna funkar.

Under filmen inser jag att jag har nog tid med en till film som förhoppningsvis börjar efter klockan 9 och det gjorde ju just den film jag ville se, Death Proof. Tarantinos nya, jag vet fortfarande inte riktigt vad jag skall säga. Nice att Kurtan är med igen, han funkade verkligen och den var ganska nice framtills "andra delen" av filmen. Är aningen besviken på slutet också men jag antar att den ger sig lite efter ett tag. Den verkade mer lovande i början men ah nä... Blev ju dock jääävligt sugen på att se Planet Terror, sen när den kommer till Sverige. Vi i landet här i norr är ju lite sega, skulle ju visats båda på samma gång men icke.

Det hela slutar med en lite tur på en timme och tolv minuter från Filmstaden, vilket jag tycker är ganska starkt. Det visar ju bara att jag har orken, jag har styrkan, jag har uthålligheten och jag har viljan till att göra något när jag känner mig trängd och behöver komma bort. Kanske inte låter så jätte positivt men det är det. Brukar ofta inte bli så mycket men man behöver komma ut, komma bort från allt så och så tar man sig en prommenad eller cykeltur och lugnar ner sig och tänker på de som hänt och så blir allt mycket bättre och ah... man är bäst helt enkelt för de man åstadkommit idag. Så ta er allihopa, jag regerar helt enkelt.

Forgotten... (Nittion:sexton, 23:e Juli)

Glömde nämna det bästa typ, när jag är på väg från en mindre tobaksaffär precis nedanför Cd-specialisten (skall tillbaka till Filmstaden) så ser jag några som står på min sida övergångsstället och uppenbart väntar på några andra som är bakom den bil som är på övergångsstället och stämningen verkar lite smått irriterad. Plötsligt ser jag en mor med sitt barn eller jag kan åtminstone anta det, modern släpar smått sitt barn i armen som kan vara max 4 år kanske och medan de går över övergångsstället så säger modern sakta och tydligt "Pitschka Temate" - vilket är bosniska / seribiska / något slaviskt språk nere på balkan eller möjligtvis polska, vissa fraser är ganska lika, hur som helst så betyder det "Din Mamma Är En Fitta". Såå jävla kallt att yttra inför sin förmodade dotter. Är ju inte säker på att de var besläktade men hur som helst var det såå jävla roligt och riktigt oväntat.

No comments: