Sunday, July 15, 2007

Back From Arvika...

Trött som fan, skäggig, illaluktande och bara jävligt borta. Kom hem strax innan nollåtta:nollnoll imorse och har väl sovit ungefär sju timmar och jag behöver sova såå mycket mer sen men måste lämna min polares bil och en annan kompis plånbok. Skall fan jobba imorgon också, är bara så jävla sliten, det är fan helt sinnessjukt. Det har väl varit en hyffsat intensiv och påfrestande vecka ändå och det som sög mest balle var ju att jag lyckades tappa bort mina rosa snygga solglasögon, det drog ner mig som fan men men sånt som händer.

Tyvärr hittade jag inga i Arvika så jag får väl ta och köpa mig ett par i stan, hittar jag inga så kommer jag verkligen bryta ihop. Kollade nyss och konstaterade att jag gjort av med ca 1400 kr på själva festivalen, det är exkluderat tåg upp, tågbiljett hem (som jag inte använde), själva festivalbiljetten och inköp inför festivalen. Iofs så insåg jag nu att en polare är skyldig mig 200 kr för lite öl på festivalen så då blir det bara ändå har jag försökt tänka på att inte spendera så mycket och haft med mig en del mat och inte direkt köpt alkohol. Köpte bara 24 st flaskor, resten hade jag med mig. Jaja skit samma, orka bry sig om pengar.

Själva festivalen jämför med förra året så måste jag säga att förra året var bättre vädermässigt, bandmässigt (då det var mer favvo band och mer band jag verkligen lyssnar på), dock var det mer polare med detta året fast man fick inte hängt med alla så mycket för att vi hade inte styrt upp campet så jävla bra så vi var lite spridda vilket var ganska synd men men. Det som var bäst på festivalen bandmässigt var nog Necro Facility eller Apoptygma Berzerk, såg en hel del band som jag bara hört eller läst namnen så men aldrig riktigt hört de spela så det är väl ganska positivt att man vidgat sin musiksmak och så. Det kommer komma mer detaljerat vad jag såg, hur det var och vad som hände i övrigt på festivalen och säkerligen lite bilder också. Kan bara kort konstatera att jag inte alls fotade lika mycket detta året, kanske berodde lite på vädret men men det fanns andra som tog bilder också. Dusch nu ! - Sexton:fyrtiosju

Blir smal att vara på festival, väger fan bara 71,2 kg nu. Det innebär att jag gått ner drygt 4.5 kg på en månad, ganska nice. Gäller bara att träna och försöka hålla det här så kommar man må såå mycket bättre.

No comments: