Tuesday, May 8, 2007

Slår I Underläge...

Fan man slår riktigt jävla rejält i underläge eller man får göra det snart i alla fall, fan San José ligger under med 2-0 mot Detroit och detta är en måste-match ifall man vill hänga kvar och få en chans att gå vidare mot la cupé. Det är iofs inte de jag riktigt menar med att jag får slå i underläge, skall på arbetsintervju på El-Giganten i Borås och jag var väl så där taggad förut men nu när min bror berättar hur ännu mer skoj det verkar så vill jag bara spy. Visst ta ut mina piercingar medan jag jobbar kanske jag kan göra, vet iofs fortfarande inte hur snabbt de växer igen och har inte lust att stå och trycka igen en stav genom tungan eller dylikt, dessutom gäller det att vara "tävlings inriktad" och bla, bla, jag vet bara inte ifall jag riktigt orkar med att åka dit. Det känns ju så där positivt att det räcker inte att göra sitt jobb och vara allt det man är utan du måste fan se till att vara bättre än de andra för annars är det chans att man får sparken, lite så känns det som men vad kan man vänta sig. Jag menar de är ett företag som vill tjäna pengar och finns det någon bättre att ha till samma pris så tar ju de den personen.

Det jag borde göra är att sova, klockan är fyra på natten / morgonen beror på hur man ser det men det är möjligtvis den sista matchen för
San José denna säsongen och jag vill gärna se den, har inget direkt att göra imorgon förutom att gå till arbetsförmedlingen och prata med de en pyttestund och sen skall jag väl försöka träffa min kära vän Maria någon gång på dagen.

No comments: